Rehber Arch Linux'ta Oyun Oynamak ve Linux-Windows Karşılaştırması (1041 FPS)

Evet çünkü paketler farklı. Mintta çok ihtiyacınız yok direkt yükleyin oynayın.

Dostum ben tkg kernel ile kullanıyorum, Windows'tan ortalama olarak 40 FPS fazla alıyorum.

Hocam Linux'a olan güvensizliğim şeyden kaynaklıydı benim mesela kernel Wayland gibi şeylerin alternatifleri çok performans verebiliyorken kendileri aşırı düşük performans verebiliyor yani hangisi daha iyi oyun için o konuda çok güvensizdim.

Konu tam olarak öyle değil kernel ile wayland ayrı bir konu ben wayland in akıcılığını çok seviyorum kernel olarak genelde zen kerneli tavsiye ediliyor akıl karıştıracak bir durum yok wayland yada X11 arasında seçim yapmak gerekiyorsa artık wayland seçilmesi şart olmaya başladı bile

Uzun zaman oldu Linux tayım ve Windows a geçmeyi hiç birsekilde düşünmüyorum. Düşük sistem kullanımı ve verdiği performans Vb.. Her konuda harika kalkıp yeni bilgisayar toplicam zaten am5 onada Linux kuracam

Wayland çok gecikme yaratıyor diyorlar Wayland'ın bütün alternatifleri neler?

Wayland çok gecikme yaratıyor diyorlar Wayland'ın bütün alternatifleri neler?
Kim demiş şuana kadar hiç gecikme yaşamadım laptopu monitöre bağlayıp kullandığımda bile gecikme yaşatmıyor. Wayland bana göre xorg tan daha hızlı daha pürüzsüz daha akıcı hissetiriyor ve yırtılmalarda bulunmuyor animasyonlarinda

Oyun için*

Kardeşim o gecikmeyi kendi gözünle görmüyorsun zaten. Oyun Jitter'siz 60ms geriden geliyor. Oyun oynayacaksanız Windows kullanın.

Kardeşim o gecikmeyi kendi gözünle görmüyorsun zaten. Oyun Jitter'siz 60ms geriden geliyor. Oyun oynayacaksanız Windows kullanın.

Gayet hissediliyor ki oyun genelde oyun pingini saymazsak 6 15 arası msle çalışıyor ayrıca niye oyun oynayacaksam Windows kullanayım ki.

Ki genelde Linux Windows'tan az gecikmeyle fazla FPS'le çalışıyor gereksiz bir yorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…