Arch Linux'ta oyun oynanır ve geliştirilir mi?

Abi Arch xmonad kullanıyorum kelimenin tam anlamıyla "akıyor" gerçekten de...

Arayuzu hakkinda duzgun bir fotograf vs var mi sadece terminal ekranlarini koymuslar cunku 😂

Hocam Linux'un artilari saymakla bitmez ama bagli kalmak zorunda olabiliyoruz dediginiz gibi. Sistemin son zamanlarda cidden sacmalamaya basladi. Rahatlatmak icin Linux kurdum.

Su anda Windows 11 sistemim iyi olmasina ragmen cok yavas. Sistemi gereksiz kastilar. Masaustune sag tikliyorum sakasiz 30 saniye sonra geliyor.

Arayuzu hakkinda duzgun bir fotograf vs var mi sadece terminal ekranlarini koymuslar cunku 😂

Su anda Windows 11 sistemim iyi olmasina ragmen cok yavas. Sistemi gereksiz kastilar. Masaustune sag tikliyorum sakasiz 30 saniye sonra geliyor.

Hocam Windows'un cekirdek milattan onceden kalma. Adam edemediler hala saka gibi. En guclu sistem olsa bile bir yerden patlak veriyor. Yemin ederim RTX ekran kartli bir sistemim olsun Linux kurarim direkt. Guzel bir dagitim seciyorsun ve arkaplana anime kizi koyup guzelce kullaniyorsun. 😀

Hocam Windows'un cekirdek milattan onceden kalma. Adam edemediler hala saka gibi. En guclu sistem olsa bile bir yerden patlak veriyor. Yemin ederim RTX ekran kartli bir sistemim olsun Linux kurarim direkt. Guzel bir dagitim seciyorsun ve arkaplana anime kizi koyup guzelce kullaniyorsun. 😀

Cok haklisiniz. Peki Arch linusun hangi surumunu onerirsiniz? Daha oncesinde sadece garuda ve Ubuntu kullandim geri kalani sanal makinede 2-3 saat denenip silinmis seyler.

Cok haklisiniz. Peki Arch linusun hangi surumunu onerirsiniz? Daha oncesinde sadece garuda ve Ubuntu kullandim geri kalani sanal makinede 2-3 saat denenip silinmis seyler.

Arch kullanmadim henuz. Mint, Puppy Linux, Pop!_OS ve Manjaro kullandim. O yuzden bir sey soyleyemeyecegim net olarak. Belki ElementaryOS hosunuza gider. Oyun oynamak icin istiyorsaniz Manjaro veya Pop!_OS sizin icin uygundur. Arch'in stabil olmadigi soyleniyor.

Arch kullanmadim henuz. Mint, puppy Linux, Pop!_OS ve Manjaro kullandim. O yuzden bir şey soyleyemeyecegim net olarak. Belki Elementary OS hosunuza gider. Oyun oynamak icin istiyorsaniz Manjaro veya Pop!_OS sizin icin uygundur. Arch'in stabil olmadigi soyleniyor.

1663354886935.png

Manjaro'yu Arch diye biliyordum yaniliyor muyum diye baktimda Manjaro'da Arch hocam.

Anladim. Garudanin oyun surumu vardi fakat pek emin olamadim, yardimlarin icin tesekkurler. Linux konusu acarsam seni etiketlesem olur mu?

Hocam hatalar falan hakkinda bir bilgim yok. Bende yeniyim sayilir zaten. Bu tarz konularda seve seve yardimci olurum ama.

Bu arada aylardir, her gece yatmadan once ProtonDB uzerinden R6S calisiyor mu diye kontrol ettim. Maalesef destek falan vermiyorlar, umrunda degiliz Ubisoft'un. Tabii simdi onemsemiyorum, sirf oyun icin Windows'ta kalacak degilim.

Hocam hatalar falan hakkinda bir bilgim yok. Bende yeniyim sayilir zaten. Bu tarz konularda seve seve yardimci olurum ama.

Bu arada aylardir, her gece yatmadan once ProtonDB uzerinden R6S calisiyor mu diye kontrol ettim. Maalesef destek falan vermiyorlar, umrunda degiliz Ubisoft'un. Tabii simdi onemsemiyorum, sirf oyun icin Windows'ta kalacak degilim.
Anladim hocam tesekkur ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı