LOLZ_sec Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 16 Şubat 2025 #1 Merhaba, hepininize iyi sosyaller dilerim. Arch Linux kullanıyorum ve kurduğumdan beri ses alamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025
Merhaba, hepininize iyi sosyaller dilerim. Arch Linux kullanıyorum ve kurduğumdan beri ses alamıyorum.
Tuxic Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 109 Çözümler 1 16 Şubat 2025 #2 Uçbirime sudo pacman -Syu yazar mısınız belki sürücü güncellemeleri falan gelmiştir. Ve hangi masaüstü ortamını kullanıyorsunuz?
Uçbirime sudo pacman -Syu yazar mısınız belki sürücü güncellemeleri falan gelmiştir. Ve hangi masaüstü ortamını kullanıyorsunuz?
LOLZ_sec Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 17 Şubat 2025 #3 Tuxic dedi: Uçbirime sudo pacman -syu yazar mısınız belki sürücü güncellemeleri falan gelmiştir. Ve hangi masaüstü ortamını kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... GNOME kullanıyorum sorunu forum ile çözdüm sağ olun.
Tuxic dedi: Uçbirime sudo pacman -syu yazar mısınız belki sürücü güncellemeleri falan gelmiştir. Ve hangi masaüstü ortamını kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... GNOME kullanıyorum sorunu forum ile çözdüm sağ olun.