Arch Linux'ta WARP VPN çalışmıyor

194929

Megapat
@Bayram Tempest Merhaba, ben de Archlinux dağıtımı üzerinde kurulumu yapıp lisans anahtarımı tanımladım. Ancak herhangi bir şekidle VPN görevi görmüyor yazılım. Yasaklı sitelere girmiyor. "WARP+DoH" modundayım şu an diğer modları da denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
WARP'a gerçekten bağlı mısın diye bir bakalım.

komutunun çıktısını atar mısın?
Çıktı bu şekilde hocam.
1742629594419.png

@Bayram Tempest Bunları denemiştim zaten. Örnek veriyim mesela ProtonVPN'in web sitesi normalde Türkiye'de engelli ancak oraya girebiliyorum. Ancak diğer asıl girmek istediğim siteye giremiyorum. Garip olan şu ki ben bunu Windows'da da kullanıyorum ve orada tam olarak olması gerektiği gibi çalışıyor ve o siteye de girebiliyorum. Ancak Arch Linux'ta problem var.

@Bayram Tempest Bunları denemiştim zaten. Örnek veriyim mesela ProtonVPN'in web sitesi normalde Türkiye'de engelli ancak oraya girebiliyorum. Ancak diğer asıl girmek istediğim siteye giremiyorum. Garip olan şu ki ben bunu Windows'da da kullanıyorum ve orada tam olarak olması gerektiği gibi çalışıyor ve o siteye de girebiliyorum. Ancak Arch Linux'ta problem var.
Cloudflare Linux sürümünün sorunu olabilir çünkü bende sorunsuz çalışıyor.

Proton VPN Linux uygulamasını indirip kullan. Eğer VPN olmadan onu açamıyorsan da Proton VPN sitesinde stabil ve az kullanılan bir VPN'in OpenVPN dosyasını indirip Ayarlar'dan VPN olarak ekle. Proton VPN sayfasında kullanıcı adı ve şifresi görünüyor olacak.

1742629978977.png

Bu şekilde bağlandığında siteye değil direkt VPN'e bağlanacağın için Proton VPN kullanabilirsin.

Cloudflare Linux sürümünün sorunu olabilir çünkü bende sorunsuz çalışıyor.

Proton VPN Linux uygulamasını indirip kullan. Eğer VPN olmadan onu açamıyorsan da Proton VPN sitesinde stabil ve az kullanılan bir VPN'in OpenVPN dosyasını indirip Ayarlar'dan VPN olarak ekle. Proton VPN sayfasında kullanıcı adı ve şifresi görünüyor olacak.

Eki Görüntüle 2451239
Bu şekilde bağlandığında siteye değil direkt VPN'e bağlanacağın için Proton VPN kullanabilirsin.
Proton VPN'in ücretsiz sürümünün veri limiti yokmuş zaten şimdi baktım onu kullanmaya karar verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı