Çok ayar yapmaz archinstall ile kurarken yüklersin paketleri.Sorun ben böyle kurdum.
Arch kurmak yerine Arch tabanlı arco, Garuda, envedouros, Manjaro kullanabilirsiniz. Kurulumdan sonra diğer ayarları ayrıca yapmak zorunda kalırsınız.
Çok ayar yapmaz archinstall ile kurarken yüklersin paketleri.Sorun ben böyle kurdum.
Arch kurmak yerine Arch tabanlı arco, Garuda, envedouros, Manjaro kullanabilirsiniz. Kurulumdan sonra diğer ayarları ayrıca yapmak zorunda kalırsınız.
Yay kullanmak için ayrı ayar yapılır onun yerine Arch tabanlı olanlari öneririm.Çok ayar yapmaz archinstall ile kurarken yüklersin paketleri.
Çok zor değil. Debloat ister ise kurabilir.Yay kullanmak için ayrı ayar yapılır onun yerine Arch tabanlı olanlari öneririm.
Zor değil, daha kolayı varken.Çok zor değil.
Rehber: Arch Linux'ta kurulum sonrasında yapılacaklar
1-AUR yardımcısı kurmak: AUR, Arch Linux'ta bulunan topluluk deposudur. Aradığınız hemen hemen her uygulamayı bu depoda bulabilirsiniz. Bu depoya herkes ekleme yapabileceğinden dolayı her pakete güvenilmez bu nedenle AUR'dan indirme yaparken dikkatli olmanızı öneririm. Ben AUR yardımcısı olarak...www.technopat.net
Zor değil, daha kolayı varken.
Sonra KDE Neon'a geçtim çıkan sorunlar nedeniyle.
Arch iyi güzel ama Ubuntu tabanlı olanlar kadar rahat ve kolay değil .Saf Arch çok temiz hocam. Manuel olarak kurulsa çok sıkıntısız bir deneyim alır.
Arch iyi güzel ama Ubuntu tabanlı olanlar kadar rahat ve kolay değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.