Çözüldü Arch OS kurulumu Pacman hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
@Bayram Tempest yüklerken hata veriyor, nedenini anlamadım.
Kod:
Arch OS Installation
Initialize Installation failed
Command pacnan -Sy --noconfirn archlinux-keyring' failed with exit code 1 in function 'exec_init_installation line 726)
Sce ./installer.log for more information...

Çözüm
Yok direkt internete bağlamamıştım kurarken, boş vakitte bağlayayıp deneyeceğim.

Şimdi de bu hatayı veriyor.
Kod:
Command arch chroot /unt grub-install -target=86_61-ef1 -efi-directory=/boot - bootloader-id-GRuB failed uith exit cade 1 in function exec_ pacstrap.core (line 98
8)
See ./installer.log for more infarnation...
Systemd seçerek dene.
Scripti çalıştırmadan indirip bir bak, buraya yazarken hata yapmadıysan "pacman" yerine "pacman" yazıyor.

Eğer senin buraya hatayı yazarken yaptığın bir hata ise yani scriptin güncel durumunda o hata yoksa Ethernet ile kurulum yapmayı dene.

Scripti çalıştırmadan indirip bir bak, buraya yazarken hata yapmadıysan "pacman" yerine "pacman" yazıyor.

Eğer senin buraya hatayı yazarken yaptığın bir hata ise yani scriptin güncel durumunda o hata yoksa Ethernet ile kurulum yapmayı dene.
Yani internete bağlarsam çözülecek, doğru mu anladım?

İnternet stabil değil muhtemelen. Doğru anladın.
Yok direkt internete bağlamamıştım kurarken, boş vakitte bağlayayıp deneyeceğim.

Kod:
Command arch chroot /unt grub-install -target=86_61-ef1 -efi-directory=/boot - bootloader-id-GRuB failed uith exit cade 1 in function exec_ pacstrap.core (line 98
8)

Son düzenleme:

Kod:
8)
Systemd seçerek dene.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı