Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Antalya/Muratpaşa 15 Şubat 2023 #11 403976 dedi: Yok direk kod yazarak kuruyorsun ISO'yu indirip. Uğraşmak istemezsen diğerini kullanabilirsin illa Arch Linux kuracağım diyorsan kernelginarın rehberine bakabiirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi şöyle anladım. EndeavourOS ve Arch aynı ancak EndeavourOS grafiksel ve kolay bir kurulum içeriyor, doğru mu anlamışım hocam?
403976 dedi: Yok direk kod yazarak kuruyorsun ISO'yu indirip. Uğraşmak istemezsen diğerini kullanabilirsin illa Arch Linux kuracağım diyorsan kernelginarın rehberine bakabiirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi şöyle anladım. EndeavourOS ve Arch aynı ancak EndeavourOS grafiksel ve kolay bir kurulum içeriyor, doğru mu anlamışım hocam?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 15 Şubat 2023 #12 mutlu pide dedi: Düz Arch iyidir. Zaten komutlarla uğraşmana gerek de yok. Direk kurulum ekranına geldikten sonra archinstall yazarsan kurulum scripti gelir ekrana. Genişletmek için tıkla... Performans olarak EndeavourOS daha iyi veriyor yani NVIDIA için. Hikaru Nakamura dedi: Şimdi şöyle anladım. EndeavourOS ve Arch aynı ancak EndeavourOS grafiksel ve kolay bir kurulum içeriyor, doğru mu anlamışım hocam? Genişletmek için tıkla... Tamamen aynı değil birazı farklı.
mutlu pide dedi: Düz Arch iyidir. Zaten komutlarla uğraşmana gerek de yok. Direk kurulum ekranına geldikten sonra archinstall yazarsan kurulum scripti gelir ekrana. Genişletmek için tıkla... Performans olarak EndeavourOS daha iyi veriyor yani NVIDIA için. Hikaru Nakamura dedi: Şimdi şöyle anladım. EndeavourOS ve Arch aynı ancak EndeavourOS grafiksel ve kolay bir kurulum içeriyor, doğru mu anlamışım hocam? Genişletmek için tıkla... Tamamen aynı değil birazı farklı.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Antalya/Muratpaşa 15 Şubat 2023 #13 403976 dedi: Performans olarak EndeavourOS daha iyi veriyor yani NVIDIA için. Tamamen aynı değil birazı farklı. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi Arch kurulumuna baktım benim PC'yi taklaya getirebilir.
403976 dedi: Performans olarak EndeavourOS daha iyi veriyor yani NVIDIA için. Tamamen aynı değil birazı farklı. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi Arch kurulumuna baktım benim PC'yi taklaya getirebilir.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #14 403976 dedi: Performans olarak EndeavourOS daha iyi veriyor yani NVIDIA için. Tamamen aynı değil birazı farklı. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor?
403976 dedi: Performans olarak EndeavourOS daha iyi veriyor yani NVIDIA için. Tamamen aynı değil birazı farklı. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 15 Şubat 2023 #15 mutlu pide dedi: O nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Hangisi?
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #16 403976 dedi: Hangisi? Genişletmek için tıkla... Performans olaran yine Arch tabanlı olan Endeavour'un daha iyi performans vermesi.
403976 dedi: Hangisi? Genişletmek için tıkla... Performans olaran yine Arch tabanlı olan Endeavour'un daha iyi performans vermesi.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 15 Şubat 2023 #17 mutlu pide dedi: Performans olaran yine Arch tabanlı olan Endeavour'un daha iyi performans vermesi. Genişletmek için tıkla... Grafik sürücüleri ile alakalı galiba bende daha yüksek verdi. @Pacmanİnstall in LoL de FPS 30 kadar arttı diye hatırlıyorum.
mutlu pide dedi: Performans olaran yine Arch tabanlı olan Endeavour'un daha iyi performans vermesi. Genişletmek için tıkla... Grafik sürücüleri ile alakalı galiba bende daha yüksek verdi. @Pacmanİnstall in LoL de FPS 30 kadar arttı diye hatırlıyorum.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 15 Şubat 2023 #18 Bilginiz varsa Arch üzmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilirsiniz. Eğer yapamam diyor iseniz Arch'ın kurulum ekranında internete bağlanıp archinstall yazacaksınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da videosu.
Bilginiz varsa Arch üzmez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilirsiniz. Eğer yapamam diyor iseniz Arch'ın kurulum ekranında internete bağlanıp archinstall yazacaksınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da videosu.
P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #19 mutlu pide dedi: Performans olaran yine Arch tabanlı olan Endeavour'un daha iyi performans vermesi. Genişletmek için tıkla... Evet bende de iyileşti. Arkadaşımın dediği gibi. Daha optimum çalışıyor.
mutlu pide dedi: Performans olaran yine Arch tabanlı olan Endeavour'un daha iyi performans vermesi. Genişletmek için tıkla... Evet bende de iyileşti. Arkadaşımın dediği gibi. Daha optimum çalışıyor.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Antalya/Muratpaşa 15 Şubat 2023 #20 Şimdi hocam ben ne kuracağım, Arch'mı kurayım, EndeavourOS'mu?