Hikaru Nakamura
Hectopat
Hocam şimdi diski şifrelemeyi falan açar PC'nin içinden geçerim vallahi tırsıyorum :S.komutları koyala yapıştır yapabilirsin zaten ilk kısmı yapmana gerek yok sonrası lazım sana.
Hocam şimdi diski şifrelemeyi falan açar PC'nin içinden geçerim vallahi tırsıyorum :S.komutları koyala yapıştır yapabilirsin zaten ilk kısmı yapmana gerek yok sonrası lazım sana.
Hocam şimdi diski şifrelemeyi falan açar PC'nin içinden geçerim vallahi tırsıyorum: S.
Hocam Arch kurmak istiyorum ama vallahi taklaya gelirim ben.Arch kurmayacağın için sürücü kısmına kadar atla sonrasında kopyala yapıştır yapacaksın zaten![]()
Hocam Arch kurmak istiyorum ama vallahi taklaya gelirim ben.
EndeavourOS'u da kurarken taklaya gelirim. Hocam Arch Linux'a geçiş yapıyorum.EndeavourOS kurabilirsin o zaman.
Bende ilk kurduğumda gelmiştim taklaya. En sonunda dayanamayıp flaşı taktım ve Mint kurdum. Bir şey olmadı.Hocam Arch kurmak istiyorum ama vallahi taklaya gelirim ben.
EndeavourOS'u da kurarken taklaya gelirim. Hocam Arch Linux'a geçiş yapıyorum.
sudo pacman -S discord
yazarak Discord'u kurabiliyorsun, zor değil. Arch Wiki üzerinden komutlara bakabilirsin.@403976 ban yedi bu arada haberin olsun.EndeavourOS'u da kurarken taklaya gelirim. Hocam Arch Linux'a geçiş yapıyorum.
EndeavourOS'u kurmakta bir şey yok, sadece bilgisayarın eskiyse ve UEFI yerine Legacy kullanıyorsan değişiklik yapıyorsun. İnternete bağlı ol, Zen kernel seçeneğini aktifleştir ve açılışta her zaman zen kernel seç.EndeavourOS'u da kurarken taklaya gelirim. Hocam Arch Linux'a geçiş yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.