Normalde Secure Boot zorunlu hocam. Sen Rufus ile kurduysan o kaldırabiliyor ama.Zaten normalde de W11 Secure Boot kapalı kullanılmıyor mu?
Normalde Secure Boot zorunlu hocam. Sen Rufus ile kurduysan o kaldırabiliyor ama.Zaten normalde de W11 Secure Boot kapalı kullanılmıyor mu?
Olabilir hocam, bakalım size yazabilecek miyim saf arch’dan.Ben varsayılanda bıraktım herhalde varsayılanda işaretli geliyor.
Normalde Secure Boot zorunlu hocam. Sen Rufus ile kurduysan o kaldırabiliyor ama.
Olabilir hocam, bakalım size yazabilecek miyim saf Arch'dan.
Forumda Windows kullandığım için kötüleyen arkadaşlardan bir tık kurtuldum sanki hocam.Ya Ventoy ile kurdum ya da ımpression ile kurdum.
KDE kurdum hocam.Ya Ventoy ile kurdum ya da ımpression ile kurdum.
Hocam Hyprland'mi kuracaksınız yoksa başka bir şey mi?
KDE kurdum hocam.
Valla kurarsam yapayım hocam, hyprland ile uğraşmaya o kadar üşeniyorum ki.Hyprland kuracağınız zaman etiket atın size hazır rice önereyim bir sürü denedim son denediğim en stabil idi onun üstüne kendi özelleştirmemi yaptım.
Vallahi kurarsam yapayım hocam, Hyprland ile uğraşmaya o kadar üşeniyorum ki.
Üşenmezem bakarım hocam, çok hoş gözüküyor.Bence zevkli zaten bir hafta uğraşıyorsun sonra keyfine bakıyorsun.
Misal waydroid hiçbir Hyprland setupumda çalışmazken bu sondakinde çalıştı.
Eki Görüntüle 2610795
Eki Görüntüle 2610796
Böyle gözüküyor:
Tabii bir sürü özelliği var örneğin solda AI side barı ve waifu side barı var:
Eki Görüntüle 2610797
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.