Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Kasım 2021 #11 Revivmeooi dedi: Ubuntu hariç herhangi bir distro > Ubuntu. İlla Ubuntu kullanacağım diyor iseniz Mint kullanın. Onun dışında Arch > 1000x Ubuntu. Monodevelop yok :/. Genişletmek için tıkla... C# == 🤮🤮🤮🤮 == monopolist garbage == just run on Windows (with all libs) == only core support (Mono) Son düzenleme: 27 Kasım 2021
Revivmeooi dedi: Ubuntu hariç herhangi bir distro > Ubuntu. İlla Ubuntu kullanacağım diyor iseniz Mint kullanın. Onun dışında Arch > 1000x Ubuntu. Monodevelop yok :/. Genişletmek için tıkla... C# == 🤮🤮🤮🤮 == monopolist garbage == just run on Windows (with all libs) == only core support (Mono)
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 27 Kasım 2021 #12 Huso112 dedi: C# == 🤮🤮🤮🤮 == monopolist garbage == just run on Windows (with all libs) == only core support (Mono) Genişletmek için tıkla... Zorunlu olarak C# kullanıyorum valla.
Huso112 dedi: C# == 🤮🤮🤮🤮 == monopolist garbage == just run on Windows (with all libs) == only core support (Mono) Genişletmek için tıkla... Zorunlu olarak C# kullanıyorum valla.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Kasım 2021 #13 Revivmeooi dedi: Zorunlu olarak C# kullanıyorum valla. Genişletmek için tıkla... Neden zorunlu hocam?
Revivmeooi dedi: Zorunlu olarak C# kullanıyorum valla. Genişletmek için tıkla... Neden zorunlu hocam?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 27 Kasım 2021 #14 Huso112 dedi: Neden zorunlu hocam? Genişletmek için tıkla... Okulda C# öğretiyorlar.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Kasım 2021 #15 Revivmeooi dedi: Okulda C# öğretiyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım. Umarım fakülteye girdiğimde C# gibi bir rezaleti öğretmezler.
Revivmeooi dedi: Okulda C# öğretiyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım. Umarım fakülteye girdiğimde C# gibi bir rezaleti öğretmezler.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 27 Kasım 2021 #16 Huso112 dedi: Anladım. Umarım fakülteye girdiğimde C# gibi bir rezaleti öğretmezler. Genişletmek için tıkla... Ben Lise 3'üm . C# zaten Linux'tan yazılması imkansız bi dil. Basit console appleri test etmek için monodevelop lazım oluyor.
Huso112 dedi: Anladım. Umarım fakülteye girdiğimde C# gibi bir rezaleti öğretmezler. Genişletmek için tıkla... Ben Lise 3'üm . C# zaten Linux'tan yazılması imkansız bi dil. Basit console appleri test etmek için monodevelop lazım oluyor.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Kasım 2021 #17 Revivmeooi dedi: Ben Lise 3'üm . C# zaten Linux'tan yazılması imkansız bi dil. Basit console appleri test etmek için monodevelop lazım oluyor. Genişletmek için tıkla... Vay be den de Lise 3 Çok saçma! Neden C# destek vermiyor ki adamakıllı? Çoğu diller (Özellikle C/C++, Python, Rust, Haskell gibi) Linux'ta cillop gibi.
Revivmeooi dedi: Ben Lise 3'üm . C# zaten Linux'tan yazılması imkansız bi dil. Basit console appleri test etmek için monodevelop lazım oluyor. Genişletmek için tıkla... Vay be den de Lise 3 Çok saçma! Neden C# destek vermiyor ki adamakıllı? Çoğu diller (Özellikle C/C++, Python, Rust, Haskell gibi) Linux'ta cillop gibi.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 27 Kasım 2021 #18 Huso112 dedi: Vay beden de Lise 3 Çok saçma! Neden C# destek vermiyor ki adamakıllı? Çoğu diller (Özellikle C/C++, Python, Rust, Haskell gibi) Linux'ta cillop gibi. Genişletmek için tıkla... C# Windows için çünkü .
Huso112 dedi: Vay beden de Lise 3 Çok saçma! Neden C# destek vermiyor ki adamakıllı? Çoğu diller (Özellikle C/C++, Python, Rust, Haskell gibi) Linux'ta cillop gibi. Genişletmek için tıkla... C# Windows için çünkü .
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Kasım 2021 #19 Revivmeooi dedi: C# Windows için çünkü . Genişletmek için tıkla... Microsoft'un şişik işletim sistemini (ShareX, Paint.NET gibi efsane programlardan dahi vazgeçerek) kullanmayacağım. Linux candır ya
Revivmeooi dedi: C# Windows için çünkü . Genişletmek için tıkla... Microsoft'un şişik işletim sistemini (ShareX, Paint.NET gibi efsane programlardan dahi vazgeçerek) kullanmayacağım. Linux candır ya
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 27 Kasım 2021 #20 Huso112 dedi: Microsoft'un şişik işletim sistemini (ShareX, Paint.NET gibi efsane programlardan dahi vazgeçerek) kullanmayacağım. Linux candır ya Genişletmek için tıkla... Ben güvenli olmadığı için kullanmıyorum valla. Şimdi birisi gelir Technopat'ın yaptığı Linux güvenli değil haberini atar .
Huso112 dedi: Microsoft'un şişik işletim sistemini (ShareX, Paint.NET gibi efsane programlardan dahi vazgeçerek) kullanmayacağım. Linux candır ya Genişletmek için tıkla... Ben güvenli olmadığı için kullanmıyorum valla. Şimdi birisi gelir Technopat'ın yaptığı Linux güvenli değil haberini atar .