afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 28 Haziran 2021 #11 Kyronex dedi: @Alperen İsa Nalbant Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı hocam. Archcraft'ı kaldırdım. Şu anda Arch GNOME ile devam ediyorum. Bir gün Polybar kuracak olursam bu konuya tekrar göz atarım. @Kyronex
Kyronex dedi: @Alperen İsa Nalbant Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı hocam. Archcraft'ı kaldırdım. Şu anda Arch GNOME ile devam ediyorum. Bir gün Polybar kuracak olursam bu konuya tekrar göz atarım. @Kyronex
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 28 Haziran 2021 #12 Alperen İsa Nalbant dedi: Gerek kalmadı hocam. Archcraft'ı kaldırdım. Şu anda Arch GNOME ile devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında çözebilirdik, neyse zaten aynısı Arch da da yapılır.
Alperen İsa Nalbant dedi: Gerek kalmadı hocam. Archcraft'ı kaldırdım. Şu anda Arch GNOME ile devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında çözebilirdik, neyse zaten aynısı Arch da da yapılır.
4 467742 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 133 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Kasım 2023 #13 afacanc38 dedi: Kod:Panoya kopyala ~ cat .config/polybar/launch.sh #!/usr/bin/env bash # Launch the bar STYLE="default" bash "$HOME"/.config/polybar/"$STYLE"/launch.sh ~ ls .config/polybar/default colors.ini config.ini decor.ini launch.sh modules.ini ~ Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala STYLE="default" satiri var. Bu yuzden Kod:Panoya kopyala ~/.config/polybar/default konumunda olacak dosyalar.
afacanc38 dedi: Kod:Panoya kopyala ~ cat .config/polybar/launch.sh #!/usr/bin/env bash # Launch the bar STYLE="default" bash "$HOME"/.config/polybar/"$STYLE"/launch.sh ~ ls .config/polybar/default colors.ini config.ini decor.ini launch.sh modules.ini ~ Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala STYLE="default" satiri var. Bu yuzden Kod:Panoya kopyala ~/.config/polybar/default konumunda olacak dosyalar.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 12 Kasım 2023 #14 Quitaxd dedi: Bash:Panoya kopyala STYLE="default" satiri var. Bu yuzden Kod:Panoya kopyala ~/.config/polybar/default konumunda olacak dosyalar. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan 3 yılıdr cevap gelmeyen bir konuyu hortlattın.
Quitaxd dedi: Bash:Panoya kopyala STYLE="default" satiri var. Bu yuzden Kod:Panoya kopyala ~/.config/polybar/default konumunda olacak dosyalar. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan 3 yılıdr cevap gelmeyen bir konuyu hortlattın.