Archer T4U Plus'ta monitör mod ve packet injection desteği var mı?

Jccker

Decapat
Daha fazla  
Sorum yukarıda yazıyor eğer yoksa da kurmanın bir yolu yok mu? Google'da biraz gezindim ve sanki GitHub'dan kuruyorlardı ama tam anlamadım. Kali Linux kullanıyorum.

Monitör modunu desteklemiyor hocam. Bu yazılımsal bir durum değil çipi ile alakalı olduğundan farklı bir cihaz almalısınız. Isterseniz öneri yapabilirim.

Monitör modunu desteklemiyor hocam. Bu yazılımsal bir durum değil çipi ile alakalı olduğundan farklı bir cihaz almalısınız. Isterseniz öneri yapabilirim.
Teşekkürler, Max 1.500₺ bütçem var kötü birşey olsun da istemiyorum monitör mod ve packet injection desteği olması lazım siber güvenlik için kullanacağım. Birde çekim alanı ve wi-fi 6 önemli.

TP-Link TL-WN722n kesinlikle öneririm. Monitör modu sadece V1 ve v1.1 sürümü destekler. V3 de monitör destekler ancak bazı yerlerde eksiklikleri var. WN822n V4 sürücüsünü kurarsanız çalışır. Bu modellerin alanları büyük ve de bayağı hızlı. Wi-Fi 6 suanlik önemli değil zaten bu alanda çoğu modem yayın yapmıyor. Ralink RT5370 kartı da gayet iyi. Artık satılıyor mu bilmiyorum ama bulabilirseniz ASUS N14 ürünü de çok iyi. Bir bakın bunlara isterseniz daha fazla yardımcı olurum.

Aralarında en çok ASUS N14 modelini beğendim fakat bir tane soru soracağım şu

TP-Link Archer TX20U Plus ile kıyaslanırsa hangisi daha iyidir?​

Tabii ki Archer daha iyi. Dual band olması ve yayın hızı çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…