kadir han kuzucu
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirtiğim gibi Archer VR300 modemim son 1 aydır çok ilk günlerde günde 1-2defa bağlantı kopuyor. Son 2-3 gündür günde 10-15defaya kadar çıktı, modem ışıklarının hepsi yanıyor ve DNS hatası veriyor. Modeme reset atmadan internetim geri gelmiyor, TurkNet'e destek talebi oluşturdum. Türk Telekom ekipleri geldi, hatanın modem kaynaklı olduğunu söylüyor. TP-Link destek ekibi ile görüştüm, hatanın servis sağlayıcı kaynaklı olduğunu söylüyor. 2arada 1 derede kaldım
, şimdi elimde fazladan modem olmadığı için test edemiyorum. TP-Link yetkilileri ile görüştüğümde modemi gönderseniz bile çalışır durumda olduğu için biz size geri göndereceğiz diyor. İnternetten baktığımda da öyle yapıyorlarmış, sorunu kendim çözebilir miyim diye buraya yazmak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Not: Genelde bir saat olunca veya birbuçuk saat aralığında internetim gidiyor ve modeme reset atmadan gelmiyor.
konuyu güncelliyorum arkadaşlar modemimi karşı komşuda test ettim herhangi bir sorun yok oda aynı internet alt yapı kullanıyor. ama onda farklı margin değerleri çıkıyor onun internet paketi 35 benim paketim 75 ondan kaynaklı olabilir mi ?
konuyu güncelliyorum arkadaşlar modemimi karşı komşuda test ettim herhangi bir sorun yok oda aynı internet alt yapı kullanıyor. ama onda farklı margin değerleri çıkıyor onun internet paketi 35 benim paketim 75 ondan kaynaklı olabilir mi ?
Not: Genelde bir saat olunca veya birbuçuk saat aralığında internetim gidiyor ve modeme reset atmadan gelmiyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: