İnternet Kopma Problemi - TürkNet - Archer VR300

Evet modemden bilgisaraya giden kabloyu değiştirdim. Modeme gelen kabloyu değiştirmedim çünkü zor ve zahmetli bir iş. Belki ileride onu da değiştiririm.
Hocam merhaba tekrardan.

Asıl değişimi ankastreden modeme gelen kabloyu Cat6 ile değiştirdiğinizde göreceksiniz. Siz yapmayacaksınız zaten o işi, elektrikçi çağıracaksınız ve sandığınız kadar zahmetli değil.

Hocam merhaba tekrardan.

Asıl değişimi ankastreden modeme gelen kabloyu Cat6 ile değiştirdiğinizde göreceksiniz. Siz yapmayacaksınız zaten o işi, elektrikçi çağıracaksınız ve sandığınız kadar zahmetli değil.
Aslında yaptırmak lazım ama binaya superonline fiber döşenecek galiba. Siteye kabloları çektiler ama henüz binaların içine getirmediler. Belki fibere geçerim diye boşuna masraf yapmak istemiyorum. Karar veremedim yani.

Aslında yaptırmak lazım ama binaya superonline fiber döşenecek galiba. Siteye kabloları çektiler ama henüz binaların içine getirmediler. Belki fibere geçerim diye boşuna masraf yapmak istemiyorum. Karar veremedim yani.
Fiber gelecekse dediğiniz gibi hiç boşuna uğraş ve masraf yapmayın. Fiber gelince mis gibi kullanırsınız. Hayırlı olsun şimdiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı