Architecture couldn't be recognized hatası

crescendo

Centipat
Merhaba,

Aşağıda paylaşmış olduğum sistemi kullanmaktayım. Kuruluma geçmeden "Architecture couldn't be recognized hatası PMC_BOOT = <ptr>, PMC_BOOT_42 = 0x00000011" uyarısında takılmaktayım. Ekran görüntüsü aşağıda paylaşılmıştır. Sorun nereden kaynaklanıyor acaba?

Anakart Adı HP Laptop 15-da1xxx
CPU Türü QuadCore Intel Core i5-8265U, 2600 MHz (26 x 100)
Sistem Belleği 8080 MB (DDR4 SDRAM)
BIOS Türü Insyde (01/10/2020)
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) UHD Graphics 620 (1 GB) , NVIDIA GeForce MX110
3D-Hızlandırıcı Intel UHD Graphics 620
Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC236 @ Intel Cannon Point-LP PCH - cAVS (Audio, Voice, Speech) [D0]
Klavye Standart PS/2 Klavye
Fare Synaptics SMBus TouchPad
Ağ Bağdaştırıcısı Realtek PCIe GbE Family Controller
Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8723DE 802.11b/g/n PCIe Adapter

Dosya Ekleri

• 20200510_171124.jpg
    20200510_171124.jpg
    216,2 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
BIOS ayarlarını belirtir misin? Config seçiyor musun?

BIOS ayarlarım:

- Legacy Boot - Enable

- Secure Boot Disabled

-Virtual technology - Disable

Config dosyasını liste içerisindeki mevcut config laptop1 ve laptop2 dahil olmak üzere elimdeki mevcut config ile denediğim zaman da hep aynı yerde takıldı.

İsterseniz Efi Klasörünü paylaşabilirim.

Ayrıca terminal ilk başta o kadar hızlı akıyor ki ACPI hatası var mı göremiyorum. Log kaydı tutmayı da başaramadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB belleğinin boyutu 16GB değil mi? Ek olarak config ayarlaması yap;

10 GB'lık imaj 32GB'lık USB'nin tamamını kullanmaz ki zaten.

Aynen öyle ama Kemal Alkından önce başka bir imaj denemiştim. Nasıl olduysa o da belleği yazdığı kadar hafıza gösteriyordu. Ayrıca Config dosyası rehberine baktım. Yapabildiğim kadarıyla düzenlemeye çalıştım. Kafam karıştı yaparken. Efi dosyasını eve gidince paylaşayım. Kontrol edebilir miyiz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı