E emojipati Attopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #1 Merhaba. ArchLinux kurdum yakın zamanda bilgisayarıma fakat Windows kısmını bozdum birçok yoldan sonra çözüm için bootable Windows USB gerekli olduğunu gördüm ama WoeUSB'yi kurmayı beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. ArchLinux kurdum yakın zamanda bilgisayarıma fakat Windows kısmını bozdum birçok yoldan sonra çözüm için bootable Windows USB gerekli olduğunu gördüm ama WoeUSB'yi kurmayı beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm The Shorekeeper 22 Mayıs 2022 emojipati dedi: Terminal. Genişletmek için tıkla... Terminalde görmemesinin ihtimali yok. ISO dosyasının konumunu biliyorsunuz değil mi? sudo woeusb --device /iso/dosyasi/konumu /dev/XXX --target-filesystem NTFS
emojipati dedi: Terminal. Genişletmek için tıkla... Terminalde görmemesinin ihtimali yok. ISO dosyasının konumunu biliyorsunuz değil mi? sudo woeusb --device /iso/dosyasi/konumu /dev/XXX --target-filesystem NTFS
KS KS E emojipati Attopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #21 The Shorekeeper dedi: Ayrıca çözüm olduysa çözüm olarak işaretleyin. İleride bu sorunu yaşayanlar olursa bu çözüme bakıp yapabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Ayrıca çözüm olduysa çözüm olarak işaretleyin. İleride bu sorunu yaşayanlar olursa bu çözüme bakıp yapabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.