Arcolinux nasıl kurulur?

Kod:
-> Could not find all required packages:
 python2-pytest (Wanted by: cb-pipemenus -> python2-paramiko -> python2-bcrypt)
 python2-pytest (Target)
 python2-pynacl-git (Wanted by: cb-pipemenus -> python2-paramiko)
 python2-pynacl-git (Target)

python2-bcrypt python2-paramiko python2-pytest python2-pynacl-git şeklinde dene bakalım.

Bash:
yay -S alacritty nitrogen dconf networkmanager-dmenu dunst obmenu-generator polybar rofi menulibre python2-bcrypt python2-paramiko python2-pytest python2-pynacl-git cb-pipemenus

Şeklinde.

aynı şeyler yazıyor hocam.
python2-bcrypt python2-paramiko python2-pytest python2-pynacl-git şeklinde dene bakalım.

Bash:
yay -S alacritty nitrogen dconf networkmanager-dmenu dunst obmenu-generator polybar rofi menulibre python2-bcrypt python2-paramiko python2-pytest python2-pynacl-git cb-pipemenus

Şeklinde.

Aynı şeyler yazıyor hocam.

Yazdığım kodu tamamen kopyalayın. Sonuna ekledim.

Şu an bilgisayarımın şarjı bitti ve evde elektrik yok telefondan yazıyorum. Bulabilirsem YouTube üzerinde yapmış insanlar varsa linkini atacağım ona bakarak yaparsınız.

Yazdığım kodu tamamen kopyalayın. Sonuna ekledim.

Şu an bilgisayarımın şarjı bitti ve evde elektrik yok telefondan yazıyorum. Bulabilirsem YouTube üzerinde yapmış insanlar varsa linkini atacağım ona bakarak yaparsınız.

Bunu yazınca yine aynı hatayı veriyor hocam. 4'ü seçmemizin nedeni nedir?

Bunu yazınca yine aynı hatayı veriyor hocam. 4'ü seçmemizin nedeni nedir?
picom-git olanı seçince derlemesi gerekecek. Aslında uzun sürmüyordu herhalde. picom-ibhagwan-git bunu da deneyebilirsiniz.

Hangisini seçersem seçeyim aynı hatayı veriyor hocam.

Şöyle yapın hocam. GitHub'dan dosyalar indirmiştik ya. Terminale cd archcraft-openbox/ yazın ve enter deyin. Daha sonra makepkg -si yazın ve bekleyin hata veriyorsa ben size elektrikler geldiğinde geri dönüş yapacağım.

Şöyle yapın hocam. GitHub'dan dosyalar indirmiştik ya. Terminale cd archcraft-openbox/ yazın ve enter deyin. Daha sonra makepkg -si yazın ve bekleyin hata veriyorsa ben size elektrikler geldiğinde geri dönüş yapacağım.
Kod:
hata: hedef bulunamadı: archcraft-skeleton
==> HATA: 'pacman' eksik bağımlılıkları yükleyemedi.
==> Eksik bağımlılıklar:
  -> archcraft-skeleton
==> Derleme bağımlılıkları denetleniyor...
==> HATA: Bazı bağımlılıklar çözülemedi.

Kod:
hata: hedef bulunamadı: archcraft-skeleton
==> HATA: 'pacman' eksik bağımlılıkları yükleyemedi.
==> Eksik bağımlılıklar:
 -> archcraft-skeleton
==> Derleme bağımlılıkları denetleniyor...
==> HATA: Bazı bağımlılıklar çözülemedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada dediğine göre archcraft reposunu eklemek gerekiyor. Dediğim gibi elektrikler gelince dönüş sağlayacağım. Ne hikmetse hâlâ gelmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada dediğine göre archcraft reposunu eklemek gerekiyor. Dediğim gibi elektrikler gelince dönüş sağlayacağım. Ne hikmetse hâlâ gelmedi.

Elektrik geldi mi hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı