Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Sizce hangi programları kurmalıyım? Ya da yapmam gerekn bir ayar var mıdır? @Dengesiz Kokarca.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #21 @Kedi Yumak o kendi yedekleyecektir. 2 gün sonra kontrol ederiz yedekledi mi diye. Conky eklemek ister misin? Artı 0 Eksi
@Kedi Yumak o kendi yedekleyecektir. 2 gün sonra kontrol ederiz yedekledi mi diye. Conky eklemek ister misin?
KS KS Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #22 Öneriyorsanız kuralım. Artı 0 Eksi
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 1 Şubat 2021 #23 Dengesiz Kokarca dedi: Conky eklemek ister misin? Genişletmek için tıkla... "Sos da olsun mu" gibi olmuş Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: Conky eklemek ister misin? Genişletmek için tıkla... "Sos da olsun mu" gibi olmuş
KS KS Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #24 Bir de taskbarı Windows'taki gibi yapabiliyor muyuz? Yani şu an panelde Chromium var sadece başlatmaya yarıyor. Plank gibi yapmak istiyorum yani. Artı 0 Eksi
Bir de taskbarı Windows'taki gibi yapabiliyor muyuz? Yani şu an panelde Chromium var sadece başlatmaya yarıyor. Plank gibi yapmak istiyorum yani.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #25 @Kedi Yumak tam anlayamadım, kusura bakmayın. Alttaki bara öge eklemeyi mi soruyorsunuz? Artı 0 Eksi
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 1 Şubat 2021 #26 Kedi Yumak dedi: Bir de taskbarı Windows'taki gibi yapabiliyor muyuz? Yani şu an panelde Chromium var sadece başlatmaya yarıyor. Plank gibi yapmak istiyorum yani. Genişletmek için tıkla... Dockbarx ile yapılabilir. Artı 0 Eksi
Kedi Yumak dedi: Bir de taskbarı Windows'taki gibi yapabiliyor muyuz? Yani şu an panelde Chromium var sadece başlatmaya yarıyor. Plank gibi yapmak istiyorum yani. Genişletmek için tıkla... Dockbarx ile yapılabilir.
KS KS Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #27 Arco yazıyorum Arch mı demek istediniz diyor. Kimse kullanmıyor mu arcoyu. Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #28 @Kedi Yumak başlattan ConkyZen uygulaması var. Oradan isterseniz Conky kullanabilirsiniz. @Kedi Yumak eski adı Archmerge idi. Adı değişti Arco oldu. DistroWatch.com: ArcoLinux Artı 0 Eksi
@Kedi Yumak başlattan ConkyZen uygulaması var. Oradan isterseniz Conky kullanabilirsiniz. @Kedi Yumak eski adı Archmerge idi. Adı değişti Arco oldu. DistroWatch.com: ArcoLinux
KS KS Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #29 Nasıl kuracağım docbarx ve conky ayarlarını? Artı 0 Eksi
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 1 Şubat 2021 #30 Kedi Yumak dedi: Nasıl kuracağım docbarx ve conky ayarlarını? Genişletmek için tıkla... sudo pacman -S dockbarx diyerek kurabilirsin. Artı 0 Eksi
Kedi Yumak dedi: Nasıl kuracağım docbarx ve conky ayarlarını? Genişletmek için tıkla... sudo pacman -S dockbarx diyerek kurabilirsin.