Arco Linux indirdikten sonra ne yapılmalı?

Sigmund Freud

Hectopat
Makaleler
29
Daha fazla  
Arco Linux Xfce indirdim. Ama ne bileyim boğan bir havası var. Fakat kalmayı düşünüyorum. Şimdi ne yapmalıyım?
Bana bir amaç yapılacak bir şey verir misiniz? Sistemi heyecanla kurdum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.

@363652

Son düzenleme:
Kullanın. Kişiselleştirin isterseniz. Masaüstü ortamını değiştirebilirsiniz. pacman komutlarını öğrenin ve benim ArcoLinux'la pek güzel bir geçmişim yok :D Hatta baya baya sinirlenip buraya bir konu açmıştım. Sizden bir şey isteyeceğim düzelmiş mi çok merak ediyorum. Terminale "sudo su" komutunu yazın. Root yetkisine geçeceksiniz ama klavye laglı oluyordu. Deneyin demek istediğimi anlarsınız :) Sizde böyle bir sorun yaşarsanız sorunun çözümü sadece su komutunu kullanın. Sorun çözülücektir.

Arco Linux Xfce indirdim. Ama ne bileyim boğan bir havası var. Fakat kalmayı düşünüyorum. Şimdi ne yapmalıyım?
Bana bir amaç yapılacak bir şey verir misiniz? Sistemi heyecanla kurdum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.

@363652

Ugrasabilecek bir şeyler mi yapmak istiyorsunuz?
Herhangi bir WM kurmayi deneyebilirsiniz Xfce'nin yanina. Deneyim olur.
Arco'nun paket yoneticisi pacman bu arada. (pacman -S paketadi)

@XuaQL @363652
sudo su da hala problem var.

Demek istediğim şey şu : Kapalı bir odaya kapatılmış gibi hissediyorum.
Yani böyle boğuyor gibi. Pardus'ta hissettiğim gibi psikolojik bir rahatlık yok. Sizce bu rahatlık zaman için de gelir mi? Arco Linux'u sevdim genel olarak ama ne bilim.

@XuaQL @363652

Yani böyle boğuyor gibi. Pardus'ta hissettiğim gibi psikolojik bir rahatlık yok. Sizce bu rahatlık zaman için de gelir mi? Arco Linux'u sevdim genel olarak ama ne bilim.
Masaustu ortami ile alakalidir. Gnome'a alistiniz siz galiba.
Bence dedigimi bir yapin, herhangi bir WM'i kurun sisteme. WM'lar kullanmasini ogrendikten sonra cok pratik. Mesela DWM.
WM = Window Manager = Pencere Yoneticisi.
Masaustu ortami gibi birsey yani.

@XuaQL @363652

Endeavour OS kullanmanızı öneririm. ArcoLinux'un havası bana göre güzel değil. Terminal font'uda beni kanser etmişti zamanında.
Biraz acemi bir yazı olabilir. Sondaki olaya bende çok anlam veremedim hatta kimisi inanmadı ama böyle bir olay oldu :D Bir daha da gelip yüzüne bakmadım.

Biraz acemi bir yazı olabilir. Sondaki olaya bende çok anlam veremedim hatta kimisi inanmadı ama böyle bir olay oldu :D Bir daha da gelip yüzüne bakmadım.
Hocam EndeavourOS u da biliyorum. Ama o bordo temayı sevmedim. Bir de Arco nun amacını seviyorum.

Hocam EndeavourOS u da biliyorum. Ama o bordo temayı sevmedim. Bir de Arco nun amacını seviyorum.
Arco'nun amacı derken o kısmı anlamadım. Sadece yeni kullanıcıları Arch ortamına adapte etmekte iyi de benim gözümde onda da iyi değil. Onun yerine ArchLinuxGUI dağıtımınını öneririm. Saçma hatalar falan yok ve sade bir teması da var. İlk Arch'a alışmamı Manjaro ve bu dağıtım sağlamıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı