Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Elimde bir adet Aarco Linux USB'si var, kendim kurmayı dendim ama başarılı sonuç alamadım. Kurmama yardımcı olursanız sevinirim. @Dengesiz Kokarca.
Elimde bir adet Aarco Linux USB'si var, kendim kurmayı dendim ama başarılı sonuç alamadım. Kurmama yardımcı olursanız sevinirim. @Dengesiz Kokarca.
Çözüm Dengesiz Kokarca 1 Şubat 2021 Bu işe yarar mı? Timeshift kısmını atla. ext4'a sadece bağlama noklası olarak / yetmesi lazım.
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 1 Şubat 2021 #11 @Dengesiz Kokarca Arco benim hoşuma cinnamon ve D'de ile gidiyor. Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #12 @46imt Arconun pencere yöneticileri ile arası çok iyidir. Pencere yöneticisi kullanlar için nimettir. Openbox, Xmonad, Awesome v.s ile çok iyidir. Artı 1 Eksi
@46imt Arconun pencere yöneticileri ile arası çok iyidir. Pencere yöneticisi kullanlar için nimettir. Openbox, Xmonad, Awesome v.s ile çok iyidir.
KS KS Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #13 @Dengesiz Kokarca arka plan sadece laptopun ekranında gözüküyor. Kendi monitörümde gözükmüyor, nasıl ayarlayabilirim? Artı 0 Eksi
@Dengesiz Kokarca arka plan sadece laptopun ekranında gözüküyor. Kendi monitörümde gözükmüyor, nasıl ayarlayabilirim?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #14 @Kedi Yumak malesef çok bilgi sahibi değilim ama "Arandr" ile gerekli ayarları yapınca olması lazım diye düşünüyorum. Çıktınız HDMİ mi? Artı 0 Eksi
@Kedi Yumak malesef çok bilgi sahibi değilim ama "Arandr" ile gerekli ayarları yapınca olması lazım diye düşünüyorum. Çıktınız HDMİ mi?
KS KS Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #15 Bir şeyler denedim oldu. Teşekkürler. Artı 0 Eksi