Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.563 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #1 Archcraft hata verdiği için Arcolinux'u kurayım dedim. Nasıl kurabilirim? @The Shorekeeper Calamares hata verdiği için Arcolinux'un hoş geldin ekranından başlattım şu an disk bölümleme ekranındayım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2022
Archcraft hata verdiği için Arcolinux'u kurayım dedim. Nasıl kurabilirim? @The Shorekeeper Calamares hata verdiği için Arcolinux'un hoş geldin ekranından başlattım şu an disk bölümleme ekranındayım.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2022 #2 Umut Nas dedi: Archcraft hata verdiği için Arcolinux'u kurayım dedim. Nasıl kurabilirim? @The Shorekeeper Calamares hata verdiği için Arcolinux'un hoş geldin ekranından başlattım şu an disk bölümleme ekranındayım. Genişletmek için tıkla... Diski silip kurulumu yaparsınız. Umarım bir hata çıkmaz.
Umut Nas dedi: Archcraft hata verdiği için Arcolinux'u kurayım dedim. Nasıl kurabilirim? @The Shorekeeper Calamares hata verdiği için Arcolinux'un hoş geldin ekranından başlattım şu an disk bölümleme ekranındayım. Genişletmek için tıkla... Diski silip kurulumu yaparsınız. Umarım bir hata çıkmaz.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #3 @OzgunP
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2022 #4 Diski elle bölümleyecekseniz: 512m boot bölümü | FAT32 formatında | /boot/efi flagı ile. Swap alanı isteğe bağlı. RAM'iniz 8 GB altındaysa istediğiniz miktarda verebilirsiniz. | Linuxswap formatında | flag yok. Geri kalan alan root bölümü | ext4formatında | / flagı ile. Diğer bir yol diski sil deyip oradan ayarlamaları yapıp kuruluma devam etmeniz. Elle bölümlemek bana göre daha iyi.
Diski elle bölümleyecekseniz: 512m boot bölümü | FAT32 formatında | /boot/efi flagı ile. Swap alanı isteğe bağlı. RAM'iniz 8 GB altındaysa istediğiniz miktarda verebilirsiniz. | Linuxswap formatında | flag yok. Geri kalan alan root bölümü | ext4formatında | / flagı ile. Diğer bir yol diski sil deyip oradan ayarlamaları yapıp kuruluma devam etmeniz. Elle bölümlemek bana göre daha iyi.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.563 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #5 The Shorekeeper dedi: Diski elle bölümleyecekseniz: 512m boot bölümü | FAT32 formatında | /boot/efi flagı ile. Swap alanı isteğe bağlı. RAM'iniz 8 GB altındaysa istediğiniz miktarda verebilirsiniz. | Linuxswap formatında | flag yok. Geri kalan alan root bölümü | ext4formatında | / flagı ile. Diğer bir yol diski sil deyip oradan ayarlamaları yapıp kuruluma devam etmeniz. Elle bölümlemek bana göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde iyi mi? 4 GB RAM var sistemde.
The Shorekeeper dedi: Diski elle bölümleyecekseniz: 512m boot bölümü | FAT32 formatında | /boot/efi flagı ile. Swap alanı isteğe bağlı. RAM'iniz 8 GB altındaysa istediğiniz miktarda verebilirsiniz. | Linuxswap formatında | flag yok. Geri kalan alan root bölümü | ext4formatında | / flagı ile. Diğer bir yol diski sil deyip oradan ayarlamaları yapıp kuruluma devam etmeniz. Elle bölümlemek bana göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde iyi mi? 4 GB RAM var sistemde.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2022 #6 Umut Nas dedi: Eki Görüntüle 1348070 Bu şekilde iyi mi? 4 GB RAM var sistemde. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi. Devam edebilirsiniz.
Umut Nas dedi: Eki Görüntüle 1348070 Bu şekilde iyi mi? 4 GB RAM var sistemde. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi. Devam edebilirsiniz.
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 2 Nisan 2022 #7 XFCE ya da Cutefish masaüstü deneyebilirsin. ArcoLinux ile gayet iyi çalışıyorlar.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.563 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #8 Dimensity dedi: Xfce'ya da Cutefish masaüstü deneyebilirsin. ArcoLinux ile gayet iyi çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Xfce kurulum yaptım hocam. @The Shorekeeper hocam kuruldu sırada ne var?
Dimensity dedi: Xfce'ya da Cutefish masaüstü deneyebilirsin. ArcoLinux ile gayet iyi çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Xfce kurulum yaptım hocam. @The Shorekeeper hocam kuruldu sırada ne var?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2022 #9 Umut Nas dedi: Xfce kurulum yaptım hocam. @The Shorekeeper hocam kuruldu sırada ne var? Genişletmek için tıkla... Demek sağ sağlim sistemdeyiz. Güzel. Önce sistemi güncelle. sudo pacman -Syu Güncelleme bitince sistemi yeniden başlat. Daha sonra şu komutu gir: git clone https://github.com/archcraft-os/archcraft-openbox.git Bu adımları yaptıktan sonra geri dönüş bekliyorum.
Umut Nas dedi: Xfce kurulum yaptım hocam. @The Shorekeeper hocam kuruldu sırada ne var? Genişletmek için tıkla... Demek sağ sağlim sistemdeyiz. Güzel. Önce sistemi güncelle. sudo pacman -Syu Güncelleme bitince sistemi yeniden başlat. Daha sonra şu komutu gir: git clone https://github.com/archcraft-os/archcraft-openbox.git Bu adımları yaptıktan sonra geri dönüş bekliyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.563 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #10 The Shorekeeper dedi: Demek sağ sağlim sistemdeyiz. Güzel. Önce sistemi güncelle. sudo pacman -Syu Güncelleme bitince sistemi yeniden başlat. Daha sonra şu komutu gir: git clone https://github.com/archcraft-os/archcraft-openbox.git Bu adımları yaptıktan sonra geri dönüş bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Güncellemeler yapıldı vediğiniz GitHub'la alakalı kod girildi. Sırada ne var?
The Shorekeeper dedi: Demek sağ sağlim sistemdeyiz. Güzel. Önce sistemi güncelle. sudo pacman -Syu Güncelleme bitince sistemi yeniden başlat. Daha sonra şu komutu gir: git clone https://github.com/archcraft-os/archcraft-openbox.git Bu adımları yaptıktan sonra geri dönüş bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Güncellemeler yapıldı vediğiniz GitHub'la alakalı kod girildi. Sırada ne var?