Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 Arka planı değiştiriyorum harici bir arka planla reboot ediyorum, değişmiş. Nasıl kapatabilirim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Arka planı değiştiriyorum harici bir arka planla reboot ediyorum, değişmiş. Nasıl kapatabilirim bunu?
Çözüm Dengesiz Kokarca 5 Şubat 2021 Tweak tooldan Variety'i kapatınız. Bu Variety yazılımı ile alakalı. Ayrıca Variety'e giriniz ve duvar kağıdı değiştirmeyi bertaraf ediniz.
Tweak tooldan Variety'i kapatınız. Bu Variety yazılımı ile alakalı. Ayrıca Variety'e giriniz ve duvar kağıdı değiştirmeyi bertaraf ediniz.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 5 Şubat 2021 #2 Slayt modu gibi bir şey olabilir mi? Artı 0 Eksi
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 5 Şubat 2021 #3 Nitrogen mi kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #4 Tweak tooldan Variety'i kapatınız. Bu Variety yazılımı ile alakalı. Ayrıca Variety'e giriniz ve duvar kağıdı değiştirmeyi bertaraf ediniz. Son düzenleme: 5 Şubat 2021 Artı 2 Eksi Çözüm
Tweak tooldan Variety'i kapatınız. Bu Variety yazılımı ile alakalı. Ayrıca Variety'e giriniz ve duvar kağıdı değiştirmeyi bertaraf ediniz.
KS KS Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #5 Teşekkürler. Peki reboot edince şifre girme kısmı sadece laptopta gözüküyor bunu monitörde gözükmesini sağlayabilir miyim? Artı 0 Eksi
Teşekkürler. Peki reboot edince şifre girme kısmı sadece laptopta gözüküyor bunu monitörde gözükmesini sağlayabilir miyim?