Çözüldü ArcolinuxB/D Live ISO'su başlatılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oeufeggei

Hectopat
Yer
İstanbul
ArcolinuxB ve ArcolinuxD'de kurulum ISO'sunu başlatırken.

[ OK ] Started simple desktop display Manager.
[ OK ] Reached target graphical interface.

Yazısı geldikten sonra çizgi yanıp sönmeye başlıyor. Açık kaynak sürücülerle de NVIDIA sürücüleriyle de denedim değişen bir şey yok. Bir şeyi etkilemiş midir bilmiyorum ancak USB'ye ISO'yu Ventoy ile attım.

@OzgunP @gen2 @Dengesiz Kokarca @349398 @Zurnadürüm @runit @46imt @433815 @Ram_kafasi

Son düzenleme:
Çözüm
Reached target graphical interface.

Sistem; bu yazının ardından siyah bir ekranda kaldıysa, X ile ilgili bir hata oluşmuştur. Yani büyük ihtimalle, ISO dosyası ya da yazdırma biçimi ile ilgili bir sorun yaşamıyorsun. Sisteminde Nvidia GPU varsa, açılışa nomodeset değişkeni eklemeyi deneyerek kurulum yapabilirsin.
Ya arco linuxb kurdum ve paketleri kendim seçmem gerekiyor. Çoğunu seçtim ancak utilities kısmında hepsini tikledim bilgim olmadığından pek. O bölümde var olabilir.
Geçen yüklememde nomodset denemiştim ama sadece çözünürlük düştü. Tekrar deneyeyim olmadı konu açarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı