Arkadaşlar, Manjaro'da böyle bir sorun yoktu. Arcolinux'ta NVIDIA kapalı kaynak sürücülerini kurmama rağmen her oyun 2-3 FPS oluyor. Bunu nasıl çözerim?
Hocam galiba flatpak kurduğum için hata verdi şimdi hiçbir ayar yapmadan denedim çalıştı şaşırtıcı bir şekilde. Flatpak ile kurmamın sebebi de sudo pacman -s Steam yazdığımda Steam'i bulamamasıydı ve sudo pacman -syu hata veriyordu. Fakat şimdi o sorunu çözdüm ve artık sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Bir sorun çıkarsa yazarım.
Arkadaşlar, Manjaro'da böyle bir sorun yoktu. Arcolinux'ta NVIDIA kapalı kaynak sürücülerini kurmama rağmen her oyun 2-3 FPS oluyor. Bunu nasıl çözerim?
Tek ekran kartı, Arch tabanlı olmalı. sudo pacman -S nvidia nvidia-utils nvidia-settings ile yükle bakalım. Sonra yeniden başlat ki sürücü yüklensin, NVIDIA ayarları menüsü uygulama olarak gelecek. Windows'taki gibi kontrol edebilmen lazım.
Tek ekran kartı, Arch tabanlı olmalı. sudo pacman -S nvidia nvidia-utils nvidia-settings ile yükle bakalım. Sonra yeniden başlat ki sürücü yüklensin, NVIDIA ayarları menüsü uygulama olarak gelecek. Windows'taki gibi kontrol edebilmen lazım.
@Heiwa9Sürücüleri Yükle | NVIDIA Buradan seç. ve linux 64-bit olarak indir.
Sonra .run dosyasını çalıştır. 32bit kütüphanelik onayı gelirse evet de ve dkms onayına da evet de. Sonra rebootla.
@Heiwa9Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan seç. Ve Linux 64-bit olarak indir.
Sonra. Run dosyasını çalıştır. 32 Bit kütüphanelik onayı gelirse evet de ve dkms onayına da evet de. Sonra rebootla.