Merhabalar. Uzun zamandır kafama takılıyordu, sormak istedim. Arctic.de ve Türk firmaları arasındaki fark nedir?
(Arctic.de'nin Arctic'in kendi sitesi olduğunu biliyorum).
Türkiye'de satış yapan inventus markası 5294 TL'ye satıyor.
Arctic.de üzerinde bu ürün €76.15 kargo masrafını da ekleyince €106.35 (3.784 TL) oluyor ve Türkiye'ye shipping var.
Bu da 1510 (5294 - 3784) TL resmi sitesinden ucuza aldığımız anlamına geliyor hatta söylenenlere göre kendi sitesinde daha kaliteli versiyonları mevcutmuş.
Bu durumda Arctic.de üzerinden almak daha fazla avantajlı. Arctic.de üzerinden alsam sizce ekstra ücret çıkar mı, aranızda Arctic'in kendi sitesinden ürün alan var mı?
(Arctic.de'nin Arctic'in kendi sitesi olduğunu biliyorum).
Arctic Liquid Freezer III 360 Intel / AMD uyumlu 360mm radyatörlü, 3x12cm sıvı işlemci soğutucu
Türkiye'de satış yapan inventus markası 5294 TL'ye satıyor.
Arctic.de üzerinde bu ürün €76.15 kargo masrafını da ekleyince €106.35 (3.784 TL) oluyor ve Türkiye'ye shipping var.
Bu da 1510 (5294 - 3784) TL resmi sitesinden ucuza aldığımız anlamına geliyor hatta söylenenlere göre kendi sitesinde daha kaliteli versiyonları mevcutmuş.
Bu durumda Arctic.de üzerinden almak daha fazla avantajlı. Arctic.de üzerinden alsam sizce ekstra ücret çıkar mı, aranızda Arctic'in kendi sitesinden ürün alan var mı?
Son düzenleme: