Arctic F12 Fan Yavaş Çalışıyor

lutch

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, birkaç gün önce bu fanı sipariş ettim : Arctic F12 TC 120mm 1350rpm Kasa Fanı

Bugün geldi ve kasanın yan kapağına içeri üfleyecek şekilde taktım. Fakat o kadar yavaş çalışıyor ki elime rüzgarı bile gelmiyor. Egzoz fanı olarak Akasa 8 CM FAN bile üfül üfül. Sizce arızalı mıdır ? Geri göndermeli miyim ? Birde 3 pin kablosu dışında sıcaklık ölçer kablosu var. Kasa içi sıcaklığı ölçüp ona göre dönüyormuş. Onun olduğu konuma göre değişir mi ?

Benimki de eski 1156pin Asus anakart. Power sekmesinin altındaki menülerden birinde fanları ayarlayabiliyorum. Sizin anakartınız neydi?
Bende de ekstra Xigmatek 120mm fan var. Silent modunda çalışıtırıyorum. 1300-1400rpmde soğukken kasa dışarıya biraz üfürüyor. Isındığında 1900rpm de çalışıyor. O zaman üflemede seste bayağı artıyor.

Arkadaşlar, sıcaklık kontrolcüsünü harddiskin üstüne koydum bir anda çok hızlı çalışmaya başladı. Sanırım böyle çalıştıracağım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı