74 CFM var hocam. Rev.2 diye geçenler 74 cfm sanırım. Hatta kutu açılı mı çekmişler. Benim aldığım hepsiburada linkinden de aşağıdaki açıklamaya bakarsanız 74 Cfm diyor air flow'da.
Nanokatalog 5-7 iş günü diyor teslimat için. Bence daha da uzar ve onların da 53 gönderme ihtimali var. İlânı 74 cfm diye açıyorlar 53 gönderiyorlar. Bu nasıl iş anlamadım.
P12 daha çok hava soğutucu ve radyatör için uygun istisna durumu @ProBurak açıklamış ama madem önden yeteri kadar hava almasında sorun yok o zaman daha sessiz F12 tercih et.
Merhabalar. Benim kasam mb501l. Ben ön 3 fan yerine p12 mi f12 mi alayım sizce ? Ses de önemli tabi ama artık kasa kapağını kapatıp oyunlarda 70 derece üstüne çıkmak istemiyorum.
F12 havadar kasalar için iyi senin kasa havadar olmadığından, olabildiğince yüksek CFM fan gerekir. P12 CFM olarak F12'den yüksek olduğundan P12 alman yararına olur.
F12 havadar kasalar için iyi senin kasa havadar olmadığından, olabildiğince yüksek CFM fan gerekir. P12 CFM olarak F12'den yüksek olduğundan P12 alman yararına olur.