Arctic F12 PWM vs P12 PWM

Sitesinden bakmıştım. 73 cfm yoktu sanki. En fazla 53 tü.
74 CFM var hocam. Rev.2 diye geçenler 74 cfm sanırım. Hatta kutu açılı mı çekmişler. Benim aldığım hepsiburada linkinden de aşağıdaki açıklamaya bakarsanız 74 Cfm diyor air flow'da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepsiburada'daki açıklama rev.2 ye ait ama bana 53 cfm lik gönderdiler. Ben de geri iade ettim inşallah sıkıntı çıkarmazlar paramı da iade ederler.
73 cfm olan nanokatalog ta var şuan uygun fiyatlı. Diğerleri hep yüksek fiyatlı. Eğer ki nanokatalogta yok ise 53 cfm olanı almak zorunda kalacağım.

73 cfm olan nanokatalog ta var şuan uygun fiyatlı. Diğerleri hep yüksek fiyatlı. Eğer ki nanokatalogta yok ise 53 cfm olanı almak zorunda kalacağım.
Nanokatalog 5-7 iş günü diyor teslimat için. Bence daha da uzar ve onların da 53 gönderme ihtimali var. İlânı 74 cfm diye açıyorlar 53 gönderiyorlar. Bu nasıl iş anlamadım.

Arkadaşlar yeni bir bilgi buldum. Fanın kendi sayfasına bakarsanız ve support sekmesine gelir iseniz Revision 2 ile 1 aynı yazıyor galiba.

P12 daha çok hava soğutucu ve radyatör için uygun istisna durumu @ProBurak açıklamış ama madem önden yeteri kadar hava almasında sorun yok o zaman daha sessiz F12 tercih et.
Merhabalar. Benim kasam mb501l. Ben ön 3 fan yerine p12 mi f12 mi alayım sizce ? Ses de önemli tabi ama artık kasa kapağını kapatıp oyunlarda 70 derece üstüne çıkmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı