Arctic Freezer 34 eSports DUO ile Single arasındaki fark

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Arctic Freezer 34 eSports alacağım lakin bütçem şu anlık biraz sınırlı. Tek fanlı modelini alıp sonra fan alıp ekleyeceğim.
Sormak istediğim, bu iki soğutucu arasındaki tek fark birinin 2 fan birinin tek fan olması mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 fanın biri egzoz görevi görüyor kasanın içindeki hava sirkülasyonuna oldukça yardımcı oluyor özellikle kasanın arka üstünde fanınız varsa

Arkadaşlar Arctic Freezer 34 eSports alacağım lakin bütçem şu anlık biraz sınırlı. Tek fanlı modelini alıp sonra fan alıp ekleyeceğim.
Sormak istediğim, bu iki soğutucu arasındaki tek fark birinin 2 fan birinin tek fan olması mı?
Fan farkı (duo 2, single 1), ha bir de ekstra fan için neredeyse soğutucu fiyatı ödemen.

Açıkçası 350-450 TL arasıysa ne olursa olsun alınmamalı Arctic 34. (Çünkü daha iyi soğutucular var)

Son düzenleme:
Fan farkı (Duo 2, Single 1), ha bir de ekstra fan için neredeyse soğutucu fiyatı ödemen.

Açıkçası 350-450 TL arasıysa ne olursa olsun alınmamalı.

Bu elitizme bayılıyorum insanların bütçeleri üzerine yorum yapan arkadaşlar 350-450 liraya alacağın bir soğutucu gayet te AMD'nin verdiği kendini bile soğutamayan Wrait Stealth vb. soğutucudan en az 10 derece fark atarak işlemcinizi soğutabilir bu yoruma açık bir durum değil girip bir sürü test videolarından faydalanabilirsiniz 🙂

Bu elitizme bayılıyorum insanların bütçeleri üzerine yorum yapan arkadaşlar 350-450 liraya alacağın bir soğutucu gayet te AMD'nin verdiği kendini bile soğutamayan Wrait Stealth vb. soğutucudan en az 10 derece fark atarak işlemcinizi soğutabilir bu yoruma açık bir durum değil girip bir sürü test videolarından faydalanabilirsiniz 🙂
75TL'ye satılan Snowman M.200 bile stok fanın 10 katı iyi soğutuyor. Ki 90mm bir fan.
La ne alaka, ben 350-450 TL’ye o soğutucu alınmamalı demek istedim 🤣, hatta şimdi baktım duo modeli 580 TL’miş.

Yani 580 TL’ye çıkan adam zaten gitsin:

Schyte 2, Mugen 5, U9S gibi soğutucular alsın anlamında.

Arkadaşımız bakmış 580 liraymışya 480'e Duo'su var piyasada

Tek fanlısıda gayet iş görür özellikle sistem sıcaklığın çok yüksek olmuyorsa kasada mesh paneller bulunuyorsa gayet fiyat performans bir ürün kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı