Çözüldü Minecraft "Can't connect to server" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer.wyrox

Centipat
Daha fazla  
Hypixel ve CubeCraft sunucularına girebiliyorum, ancak DonutSMP sunucusuna bağlanmaya çalıştığımda “Can’t connect to server” hatası alıyorum.
Mobil veriyle denediğimde sorunsuz bağlanabiliyorum, fakat Wi-Fi ile denediğimde yine aynı hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Hypixel ve CubeCraft sunucularına girebiliyorum, ancak DonutSMP sunucusuna bağlanmaya çalıştığımda “Can’t connect to server” hatası alıyorum.
Mobil veriyle denediğimde sorunsuz bağlanabiliyorum, fakat Wi-Fi ile denediğimde yine aynı hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Server kapalıdır yada bakımdadır ondan öyle olur yada bi mc kapat aç yapın ondanda olabilir.

1.21.8 Fabric ile oynuyordum 1.21.10 ile denedim aynı hatayı aldım.

Evde ki diğer masaüstü bilgisayar ile denediğimde aynı hatayı aldım sorun galiba Wi-Fi ile ama Wi-Fi'de ki sorunun ne olduğunu tam anlayamadım.

Başka bir sunucuya gir sonra Donut'a tekrar girmeyi dene. İşe yaramazsa bu sefer tek oyunculuya gir sonra Donut'a girmeyi dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı