Arctic Freezer 34 ve Corsair Spec-05 Uyumu

Omerdgc

Hectopat
Öncelikle merhaba ilk defa bir forumda konu açıyorum hatamız olmuşsa affola yakın zamanda bir bilgisayar topladım ve bu aralar havalar ısındı ve işlemcimde ısınma problemleri baş gösterdi ve uzun araştırmalar sonrası yine bu forumda yorumları ve tecrübeleri göz önüne alarak konu başlığındaki soğutucuyu almaya karar verdim ancak bu seferde kasaya sığarmı sığmazmı emin olamadım kasa özelliklerini komple yazıyım eğer aynı sistemi kullananlar varsa ram bellekler ile temas ediyor mu onu da çözmüş olalım.

sistem.jpg
sistem.jpg

Konu eski fakat aklında bu soru olan arkadaşlar için yazıyorum, soğutucu kasaya sığıyor. Kasanın yan paneli de sorunsuz bir biçimde kapanıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0836.JPG
    IMG_0836.JPG
    101,7 KB · Görüntüleme: 101
Konu eski fakat aklında bu soru olan arkadaşlar için yazıyorum, soğutucu kasaya sığıyor. Kasanın yan paneli de sorunsuz bir biçimde kapanıyor.

Hocam merhabalar aklıma takılan bir soru var bilgisayar toplamaktayım SPEC-05 kasa + MSI MPG Z390 ATX anakart üzerine Arctic Freezer 34 sığar mı sığmaz mı konusunda kafalar karışık :D boyutsal olarak sığmıyor görünüyor sizinki nasıl sığdı acaba :D ? Almayı düşünüyorum Freezer'ı pişman olur muyum bilmiyorum

Hocam merhabalar aklıma takılan bir soru var bilgisayar toplamaktayım SPEC-05 kasa + MSI MPG Z390 ATX anakart üzerine Arctic Freezer 34 sığar mı sığmaz mı konusunda kafalar karışık :D boyutsal olarak sığmıyor görünüyor sizinki nasıl sığdı acaba :D ? Almayı düşünüyorum Freezer'ı pişman olur muyum bilmiyorum.

Kasayı aldınız mı bilmiyorum fakat almadıysanız farklı bir model seçmenizi tavsiye ederim (Spec Delta güzel bir alternatif), onun haricinde ben de sığmayacağını düşünüyordum fakat bir problem olmadan sığdı. Soğutucudan gayet memnunum, R5 1600 AF ile kullanıyorum ve stres testinde 59 dereceyi geçmedi işlemci. Her kuruşunu hak ediyor🙂

Dostum kasayı aldım maalesef 😞soğutucuyu henüz almadım fakat Arctic 34 konusunda ısrarcı olmamın sebebi yorumların çok olumlu olması 🙂 59 derece Max oldukça iyi bir değer şu an soğutma konusunda şüphem kalmadı. Umarım sığar bir şekilde, yoksa camı kesmeyi düşünüyorum 😂

Dostum kasayı aldım maalesef 😞soğutucuyu henüz almadım fakat Arctic 34 konusunda ısrarcı olmamın sebebi yorumların çok olumlu olması 🙂 59 derece Max oldukça iyi bir değer şu an soğutma konusunda şüphem kalmadı. Umarım sığar bir şekilde, yoksa camı kesmeyi düşünüyorum 😂

Camı kesmek zorunda kalacağınızı sanmıyorum 🙂. Bu arada soğutucunun içinden 4 tane titreşim önleyici pad çıkıyor, kasaya sığmayacağını düşündüğüm için onları kullanmadım. Zaten neredeyse hiç titreşim olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı