Arctic Liquid Freezer II-420 Lian Li LANCOOL II'ı e sığar mı?

• Konuyu başlatan rLc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.601
Kasa lancool III hocam sıvı soğutm arctic lf II (Yanlış yazmışım)
Hocam ben II'ye baktigim icin sigmaz dedim zaten.

Kasaniz LANCOOL III ise sığar evet.
II demeseydiniz bir sorun yoktu.
Problem olmaz 420mm sığar.

Radyator+fan kalinligi toplami destegi ise en fazla 75mm imiş. Haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Hocam ben II'ye baktigim icin sigmaz dedim zaten.

Kasaniz LANCOOL III ise sığar evet.
II demeseydiniz bir sorun yoktu.
Problem olmaz 420mm sığar.

Radyator+fan kalinligi toplami destegi ise en fazla 75mm imiş. Haberiniz olsun.
Hocam kafamı karıştıran şey aslında arcticin sitesininde fanlar 140X3 den 420mm fakat radyatör e 457.5mm diyor ama kasanın üstü 420mm

Hocam kafamı karıştıran şey aslında Arctic'in sitesininde fanlar 140x3'ten 420mm fakat radyatör e 457.5mm diyor ama kasanın üstü 420mm.

Hocam internette birçok kişi ürünü takabilmiş, kasanın kendi internet sitesinde de takılabileceği yazıyor eğer takılmaz ise Artics markasının 14 günlük iade politikası gereğince iade edersiniz. (bende Artics markasının 120*2'lik modelini kullanıyorum.)

Hocam internette birçok kişi ürünü takabilmiş, kasanın kendi internet sitesinde de takılabileceği yazıyor eğer takılmaz ise Artics markasının 14 günlük iade politikası gereğince iade edersiniz. (bende Artics markasının 120*2'lik modelini kullanıyorum.)
öyle yapacağım gibi duruyor sağolun

Evet hocam taktım ama ufak detayları var aldığınızda takmaya çalışırken sorun yaşarsanız yardımcı olabilirim.Şuan sorunsuz kullanıyorum.Arctic 2 benim bu arada siz 3 alacaksanız bir farkı var mıdır bilmiyorum.

Evet hocam taktım ama ufak detayları var aldığınızda takmaya çalışırken sorun yaşarsanız yardımcı olabilirim.Şuan sorunsuz kullanıyorum.Arctic 2 benim bu arada siz 3 alacaksanız bir farkı var mıdır bilmiyorum.
Yok ben de arctic 2 alacağım. Öne mi taktınız üste mi? Üste takmayı düşünüyorum ama olursa tabii.

Üste taktım üste takılmasa iade eder değiştirirdim.

Bu arada aklıma gelmişken yazayım ekstra bir egzoz fanı alın 80mm ya da 120mm hangisi tam olur bilmiyorum ben almadım daha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı