Anakartta nereye süreceksiniz? MX-4 çakması çok olan bir model dikkat edin.
Kuzey kutbumu güney kutbumu ne hocam ASUS yazan yerin altına.
Anakartta nereye süreceksiniz? MX-4 çakması çok olan bir model dikkat edin.
Termal ped kullanılmıyor mu çoğunda neden termal macun sürüyorsun ki?Kuzey kutbumu güney kutbumu ne hocam ASUS yazan yerin altına.
Ben eski pc de kullanıyordum ve gayet memnundum hocam belki uygulama ile alakalıdır.Daha çöp bir macun yok, 0.8 W/m.K değerliği var. 10 centlik Çin macunları daha iletken.
Zalman STC8 veya ID TG15 öneririm, daha ucuza bulunabiliyorlar ve sahteleri de yok.
Termal ped kullanılmıyor mu çoğunda neden termal macun sürüyorsun ki?
Hocam macun gelince bir bakın kuzey köprüsü sıcaklığına. Eğer metal ısınıyorsa demek ki ısıyı iletiyor gerek yok. Olmadı söker bakarsınız macun mu var ped mi diye. Ped ise aynen kapatırsanız sorun olmaz zaten.Hocam anakartım ASUS P5WD2 orada ASUS yazısı var ve sosyale sordum buraya macun sürülmelimi diye ve onlar tabii ki de demişti.
Alınır, fakat piyasada çok fazla çakması olduğundan dikkat etmek lazım. Alacağınız linki atarsanız bakarız.
Hocam macun gelince bir bakın kuzey köprüsü sıcaklığına. Eğer metal ısınıyorsa demek ki ısıyı iletiyor gerek yok. Olmadı söker bakarsınız macun mu var ped mi diye. Ped ise aynen kapatırsanız sorun olmaz zaten.
Değildir hocam, sanmam orijinal olduğunu. Direkt Teknobiyotik'in sitesinden veya Amazon üzerinden satıcı Amazon/Teknobiyotik olarak alın MX-4 alacaksanız.Hocam Yeni Tip Arctic MX-4 Termal Macun 2 gr Termal Pasta Mx4 4G 8.5W Fiyatları ve Özellikleri bu orijinal midir?
Hocam aslında ben orayı söktüğümde beyaz bir şeyler vardı galiba macundu.
Değildir hocam, sanmam orijinal olduğunu. Direkt Teknobiyotik'in sitesinden veya Amazon üzerinden satıcı Amazon/Teknobiyotik olarak alın MX-4 alacaksanız.
Wipaste C2 alın.Hocam anladım ama çok pahalı bütçemi aşmakta Max 40 TL olan macun bulabilir miyim?
Bu macun nasıl hocam? COOLER MASTER HTK-002 YÜKSEK PERFORMANS TERMALMACUN HTK-002-U1-GP Fiyatları ve Özellikleri
Macun olduğu kesinleştiHocam aslında ben orayı söktüğümde beyaz bir şeyler vardı galiba macundu.
Hocam Anakarttaki metalin altına termal macun sürmek gerekli midir? burada dediğiniz konuyu açmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.