totra_proska
Hectopat
Daha fazla
MX-4 Elimde yok sipariş verdim bugün 250 tl bütçem vardı başka bulamadım en çok önerilenlerden biriydi o yüzden tercih ettim daha iyi bir tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim
Hayır RGB pinlerin 12 volt şerit ledler içindir.ARGB için de 4 pine bir dönüştürücü tarzı bir çözüm olabilir mi?
O halde 4 pin RGB girişli olan se 214 xt veya ak400 almam daha mantıklı olacak. MX-4 ü iade edip bu linkteki mx6 yı mı alayım yorumlar biraz garip ama en ucuz bunu bulabildim orijinal midir?Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun gr fiyatı 68,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
MX-4 iade etmeni öneririm.
Hayır RGB pinlerin 12 volt şerit ledler içindir.
ARGB 5 voltur dönüştürücü ile bağlayamazsın.
Kullanmak istiyorsan ARGB kontrolcü alman gerekir, şahsen gereksiz masraf.
O halde 4 pin RGB girişli olan SE 214 XT veya AK400 almam daha mantıklı olacak. MX-4'ü iade edip bu linkteki MX6'yı mı alayım yorumlar biraz garip ama en ucuz bunu bulabildim orijinal midir?
Genel Markalar Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun-4gr - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun-4gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sahte olma ihtimali var resmi satıcılarda da stok bitmiş.yorumlar biraz garip ama en ucuz bunu bulabildim orijinal midir?
Mantıklı değil.4 pin RGB girişli olan se 214 xt veya ak400 almam daha mantıklı olacak.
MX-4 ile ne gibi bir sorun yaşayabilirim sıcaklık olarak ne farkeder? İade edip 4gr yerine biraz pahalıya 1 gr almaya değer mi?Sahte olma ihtimali var resmi satıcılarda da stok bitmiş.
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Buna bakabilirsin.
Mantıklı değil.
Işığı yanmayınca daha kötü soğutmuyor.
MX-4 kullanıyorum 2 kere pump out yaşadım ancak uğraşmayı sevdiğimden çok şikayetçi değilim.MX-4 ile ne gibi bir sorun yaşayabilirim sıcaklık olarak ne farkeder?
1gr olan macun en iyi termal macunlardan birisi, sıcaklık olarak birkaç derece fark eder.İade edip 4gr yerine biraz pahalıya 1 gr almaya değer mi?
Teknobiyotik'den aldım trendyoldan. Pump out olduğunu nasıl anlıyoruz ve ne yaparak çözebiliyoruz?MX-4 kullanıyorum 2 kere pump out yaşadım ancak uğraşmayı sevdiğimden çok şikayetçi değilim.
Soğutma performansı gayet yeterli sadece pump out yapıyor, yani yanlardan çıkıyor macun.
1gr olan macun en iyi termal macunlardan birisi, sıcaklık olarak birkaç derece fark eder.
Eğer MX-4 macunu resmi bir satıcıdan almadıysan iade etmeni öneririm çakması bol oluyor.
O zaman orjinaldir.Teknobiyotik'den aldım trendyoldan
Sıcaklıkların artınca.Pump out olduğunu nasıl anlıyoruz
Macunu tekrar sürerek.ne yaparak çözebiliyoruz?
O zaman iade edip o attığım linkteki mx-6 yı mı deneyeyim orijinaldir belki ya da grizzly mi alayım?O zaman orjinaldir.
Sıcaklıkların artınca.
Macunu tekrar sürerek.
Resmi olmayan hiçbir yerden MX 4-6 macun almanı önermem.O zaman iade edip o attığım linkteki mx-6 yı mı deneyeyim orijinaldir belki ya da grizzly mi alayım?