Çözüldü Arctic MX-4 sahte mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wennzy

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Hepsiburada üzerinden Electro Market diye bir satıcıdan Arctic MX-4 aldım fakat orijinalliğinden emin değilim bu yüzden parçalarıma sürmeye korkuyorum. Yorumlara baktığım zaman orijinal ürünün kutusu su yeşili tarzı bir rengede sahip, ama bu kutuda öyle bir tasarım yok. Fakat Teknobiyotik'in 3 yıl önce paylaştığı videoda satın aldığım tasarım var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürüp sürmeme konusunda kararsız kaldım.

Aldığım ürün:

IMG_20240709_125338.jpg IMG_20240709_125354.jpg

Orijinal olduğu söylenilen ürün:
IMG_20240709_125458.jpg

Son düzenleme:
Çözüm

Malesef,
Kendi sitenizde neredeyse 100 TL'lik bir fark var 🤯. Bu kadar büyük pay alıyor mu cidden e-ticaret siteleri. Ama daha önce sizden alışveriş yaptım güvenilirliğinizi biliyorum o yüzden alacağım.

Kendi sitenizde neredeyse 100 TL'lik bir fark var 🤯. Bu kadar büyük pay alıyor mu cidden e-ticaret siteleri. Ama daha önce sizden alışveriş yaptım güvenilirliğinizi biliyorum o yüzden alacağım.
burada kabaca bahsetmiştik durumu.

Not: Kargo ücreti ilave etmeyi unutmayınız kendi web sitemizde ;)

burada kabaca bahsetmiştik durumu.

Not: Kargo ücreti ilave etmeyi unutmayınız kendi web sitemizde ;)
Anladım 👍🏻. Ben yine sizin sitenizden alışverişi tercih edeceğim. Tedarikte bir problem yaşamıyorum çünkü. Yanıtlar için teşekkürler, iyi günler.

Anladım 👍🏻. Ben yine sizin sitenizden alışverişi tercih edeceğim. Tedarikte bir problem yaşamıyorum çünkü. Yanıtlar için teşekkürler, iyi günler.
Gönderdiğiniz orijinal ürün geldi 🤩. Tekrardan sağolun. Alışveriş yapacak olan arkadaşlar varsa her zaman tavsiyemdir. İyi günler 😎.

@jumbum

Dosya Ekleri

• IMG_20240712_084920.jpg
    IMG_20240712_084920.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2024-07-12-08-35-09-172_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-12-08-35-09-172_com.android.chrome.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri