FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.130 Makaleler 7 Çözümler 23 9 Temmuz 2023 #21 ATASEVERR dedi: dizüstü pc ye geçince mecbur arayışa girdim MX4 önerildi. Genişletmek için tıkla... Termal macunun t'sini duyunca MX4 önerilmesinden yoruldum. MX4 dizüstü için uygun değil. Zamanla pump-out yapıp daha kötü hale gelebilir. Viskozitesi yüksek bir macun tercih etmelisiniz. Not: Konuyu takip ediyorum sonucu ne olacak diye.
ATASEVERR dedi: dizüstü pc ye geçince mecbur arayışa girdim MX4 önerildi. Genişletmek için tıkla... Termal macunun t'sini duyunca MX4 önerilmesinden yoruldum. MX4 dizüstü için uygun değil. Zamanla pump-out yapıp daha kötü hale gelebilir. Viskozitesi yüksek bir macun tercih etmelisiniz. Not: Konuyu takip ediyorum sonucu ne olacak diye.
ATASEVERR Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #22 Bunu doldurup göndermemi söylediler. Uzun yıllardır internetten alışveriş yaparım böyle bir saçmalık ilk kez başıma geliyor. Dosya Ekleri teknikservisgirisformu_page-0001.jpg 93,8 KB · Görüntüleme: 58
Bunu doldurup göndermemi söylediler. Uzun yıllardır internetten alışveriş yaparım böyle bir saçmalık ilk kez başıma geliyor.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.130 Makaleler 7 Çözümler 23 10 Temmuz 2023 #23 ATASEVERR dedi: Bunu doldurup göndermemi söylediler. Uzun yıllardır internetten alışveriş yaparım böyle bir saçmalık ilk kez başıma geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle bir şeyle karşılaşmadım. En azından servis sahteyse söyler diye düşünüyorum.
ATASEVERR dedi: Bunu doldurup göndermemi söylediler. Uzun yıllardır internetten alışveriş yaparım böyle bir saçmalık ilk kez başıma geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle bir şeyle karşılaşmadım. En azından servis sahteyse söyler diye düşünüyorum.
ATASEVERR Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #24 Pazartesi ürünü kargoladım şimdi de ürünün takip numarasını bildirmeniz gerekliydi diyorlar cidden şaka gibi firma. Bu firmadan durun gelmiş geçmiş en saçma sapan firma. An itibari ile değişim sağlandı. Dosya Ekleri 1689167573339.png 14,5 KB · Görüntüleme: 44 Screenshot_20230718-130005.png 169,9 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleme: 18 Temmuz 2023
Pazartesi ürünü kargoladım şimdi de ürünün takip numarasını bildirmeniz gerekliydi diyorlar cidden şaka gibi firma. Bu firmadan durun gelmiş geçmiş en saçma sapan firma. An itibari ile değişim sağlandı.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.130 Makaleler 7 Çözümler 23 18 Temmuz 2023 #25 ATASEVERR dedi: An itibari ile değişim sağlandı. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir açıklama yapıldı mı?
ATASEVERR dedi: An itibari ile değişim sağlandı. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir açıklama yapıldı mı?