- Makaleler
- 42
Benden söylemesi Teknobiyotik'te ya da Artic MX-4'leri tedarik eden firmada çalışan birisi orijinallerin arasına sahte karıştırıp bundan kazanç sağlıyor.

Vardı kazıdım tarattım.Teknobiyotik Arctic distribütör değil miydi eski sürüm olabilir belki.
Kazıma yeri var mı?
Olabilir kanka. Bir şey diyemiyorum.Ekonomi çok kötü durumda belki birçok firma zorda batma korkusu olan veya eşiğinde olan firmalar vardır. Son çare olarak da böyle ucuza mal etmek için girişmiş olabilirler. Teknolojik satış sitelerinde rekabet de arttı tabii tonla marka çıktı.
Pazartesi iadeye göndereceğim adamlar sahte olması imkânsız diyor. Eki Görüntüle 1853964
Isı değerleri ve karekod tersini söylüyor.Bence de imkansıza yakın olması lazım. Piyasada sahte MX4'lerin kol gezdiği zamanlar da tek orijinal satan Teknobiyotik idi.
Isı değerleri ve karekod tersini söylüyor.
5 sene önce aldım yeni bitti.Bundan önce kullandığınız macun neydi? MX4 mükemmel bir macun değil. Ben de bundan önce maxtor CTG9E kullanıyordum, MX4 ile arasında fark olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.