Arctic MX-4 termal macun kullanıcı deneyimi

Katılım
11 Eylül 2020
Mesajlar
3.776
Makaleler
5
Çözümler
13
Arkadaşlar, selamlar. Yakın zaman önce "Cooler Master htk-2" adlı termal macun kullanım deneyimimi rehber olarak paylaştım. (Rehber: Cooler Master HTK-2 termal macun deneyimi) şimdi sıra "MX-4"deneyimimi anlatmaya.

Arkadaşlar öncelikle diğer konumda da dediğim gibi; gidin diğer macunu alacağınıza O'nun parasına et alın, en azından karnınız doyar. O kadar berbat bir macundu. Konumuzla dönecek olursak @246941 ve diğer arkadaşlar aracılığıyla aklımda olan termal macunu güvenli olarak Teknobiyotik üzerinden almış bulundum. (Arctic MX-4 En Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr)(AR-ACTCP00002B) - 2020 Edition) Macun gayet güzel, elime ulaştı. Laptop'un içini kargo gelir gelmez açtım ve sürdüm. Deneyimlediğim sıcaklık ise gerçekten güzel. Boşta 40°, Chrome 3 sekme açık olduğu zaman da 58°-60° arasında değişti. Test amaçlı bir de Minecraft bedwars gireyim dedim o da 70°-77°. Laptop çok iyi olmadığı için de bu değerleri normal buluyorum.

Son sözüme gelecek olursak eğer gayet F/P bir termal macun olduğunu düşünüyorum. Sürdüğüm andan itibaren etkisini gösterdi. Kuruşu kuruşuna değer diyorum ve benim puan 10 üzerinden 10.

indir (7).jpeg
 
Arkadaşlar, selamlar. Yakın zaman önce "Cooler Master htk-2" adlı termal macun kullanım deneyimimi rehber olarak paylaştım. (Rehber: Cooler Master HTK-2 termal macun deneyimi) şimdi sıra "MX-4"deneyimimi anlatmaya.

Arkadaşlar öncelikle diğer konumda da dediğim gibi; gidin diğer macunu alacağınıza O'nun parasına et alın, en azından karnınız doyar. O kadar berbat bir macundu. Konumuzla dönecek olursak @246941 ve diğer arkadaşlar aracılığıyla aklımda olan termal macunu güvenli olarak Teknobiyotik üzerinden almış bulundum. (Arctic MX-4 En Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr)(AR-ACTCP00002B) - 2020 Edition) macun gayet güzel, elime ulaştı. Laptop'un içini kargo gelir gelmez açtım ve sürdüm. Deneyimlediğim sıcaklık ise gerçekten güzel. Boşta 40°, Chrome 3 sekme açık olduğu zaman da 58°-60° arasında değişti. Test amaçlı bir de Minecraft bedwars gireyim dedim o da 70°-77°. Laptop çok iyi olmadığı için de bu değerleri normal buluyorum.

Son sözüme gelecek olursak eğer gayet F/P bir termal macun olduğunu düşünüyorum. Sürdüğüm andan itibaren etkisini gösterdi. Kuruşu kuruşuna değer diyorum ve benim puan 10 üzerinden 10.

Eki Görüntüle 884082

F/P macun halnziye termal macundur ucuz ama hem gümüş alaşımlı hem de iletkenliğin çok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı