Arctic MX-4 vs Cooler MasterGel Regular

Arctic MX-4 vs Cooler MasterGel Regular

• Arctic MX-4

Oy: 15 93,8%
  • Cooler MasterGel Regular

Oy: 1 6,3%

• Oy verenlerin toplamı
    16
  • Anket kapandı .
Hiçbiri desem. (Ama zorunluysa MX-4) ZF-12 daha iyi 2$'lık kuponla 15₺'ye alabiliyorsunuz. Vergiler dahil yaklaşık 30₺ bir tutarı var. 12 W/mK termal ısı iletkenliğine sahip. MX-4 8,5 W/mK. CM Regular 5 W/mK. Bu değerler ne kadar yüksekse macun o kadar kaliteli oluyor.

Peki bu tornavida seti.

Hiçbiri desem. (Ama zorunluysa mx-4) ZF-12 daha iyi 2$'lık kuponla 15₺'ye alabiliyorsunuz. Vergiler dahil yaklaşık 30₺ bir tutarı var. 12 w/mk termal ısı iletkenliğine sahip. Mx-4 8,5 w/mk. CM regular 5 w/mk. Bu değerler ne kadar yüksekse macun o kadar kaliteli oluyor.

Peki gelmesi çok uzun sürer mi?

22 Aralıkta sipariş ettim yarın elimde olacak. (Muhtelelen.) Yani yaklaşık 1 ay gibi bir sürede elinize ulaşır.

Tornavida seti ne alaka?

Konu arıyordum kalmış orada.
22 Aralıkta sipariş ettim yarın elimde olacak. (Muhtelelen.) Yani yaklaşık 1 ay gibi bir sürede elinize ulaşır.

Tornavida seti ne alaka?

Umarım kargoyu unutmam :D.
Hiçbiri desem. (ama zorunluysa mx-4) ZF-12 daha iyi 2$'lık kuponla 15₺'ye alabiliyorsunuz. Vergiler dahil yaklaşık 30₺ bir tutarı var. 12 w/mk termal ısı iletkenliğine sahip. Mx-4 8,5 w/mk. CM regular 5 w/mk. Bu değerler ne kadar yüksekse macun o kadar kaliteli oluyor.

Bir de şey diyeceğim sadece 30₺ ödeyeceğim değil mi arkadaşım bunun 30₺ tutması imkansız dedi içime bir kuşku düştü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı