Elektronik Arctic MX-6 4 gr Termal Macun 159 TL

Makaleler
6
Daha fazla  
Son düzenleme:

Eyvallah Türkiye'de ben 400'e bulmuştum fiyat çok daha iyi teşekkürler.

Hocam Kryonaut'ile bir karşılaştırması var mı?

Fiyat iyi gibi ama yakın zamanda 8gr MX4 aldım 140 TL'ye Teknobiyotik'ten almak isteyenler değerlendirebilir.
Aynı şekilde geçen ay MX-4 almıştım. Daha geç davransaydım MX-6'yı tercih ederdim.

Hocam Kryonaut'ile bir karşılaştırması var mı?
Youtube üzerinden bazı videolar ile karşılaştırma sağlanabilir. Aynı yerden çıkma bir incelemeye rastlayamadım. Benim eksikliğim olabilir.

Bunu daha önce kullandım kendi işlemcimde MX-4 ile farkı yoktu.
Sunduğum incelemede 12900KS baz alınmış. Burada da fark edilebilir düzeyde bir etkisi var. Aynı zamanda bu macun için en büyük etmen, yoğunluğuydu.

Sunduğum incelemede 12900KS baz alınmış. Burada da fark edilebilir düzeyde bir etkisi var. Aynı zamanda bu macun için en büyük etmen, yoğunluğuydu.
5900x
arctic lf2 360mm
phanteks p600s
oda havasında test etme imkanım oldu hiç fark olmadı. Arcticin kendisi ürünün mx-4'den daha performanslı olduğunu yazmış zaten. Ama benim kullanımımda fark olmadı.

5900X
Arctic LF2 360mm
Phanteks P600S
Oda havasında test etme imkanım oldu hiç fark olmadı. Arctic'in kendisi ürünün MX-4'ten daha performanslı olduğunu yazmış zaten. Ama benim kullanımımda fark olmadı.
Doğrudur. Ben de haliyle global bir incelemeyi baz alıyorum. Forumda da bir MX-4/MX-6 konusu vardı. Orada da MX-6'nın daha uzun ömürlü olmasından söz edilmişti. Bu bile arada ekstrem fiyat farkı olmadığı için MX-6'yı tercih edilebilir yapacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…