Bende MX-4 kullanıyorum 5600 ile 4.5 GHz da 60 dereceyi geçmiyor sana acaba çakmamı geldi.
Hocam şimdi tekrar söktüm bu sefer dağıtma yöntemini kullandım yalnız o kadar koyu bir macun ki çok zor yani akışkanlık falan yok. Ellerime bulaştı çok zor çıkardım. Sürerken de zar zor yedirdim kart vardı sürme kartı onunla yaptım çok uğtaştırdı ince ve düz bir katman yaptım soğutucuyu da sıkı sıkı taktım yani çok net sağlam takılı iyice kontrol ettim.
Sadece 1 derece oynadı sayılır. Yani hatta o bile belki değil.
Prime 95 10dk small test yaptım maximum heat. 88,5 derece Max.
Bilmiyorum yani macunu kendi üzerindeki digital barkoddan okuttum. Teknobiyotik'den aldım. Ağzı falan özel kapalı bantlı halde geldi. Zor bile açtım kutuyu diyebilirim. QR okutucudan okuttuğumda orijinal ürün dedi site. Bilmiyorum.
Yalnız önceki mastegel Pro ve HTK-002 macuna göre bu macun aşırı koyu.
60 derece demişsiniz Prime 95 testinde mi yoksa oyunda mı? Prime da ise mükemmel ötesi olur çünkü.
Oyunu kastetmiştir, Prime imkansız. MX5 düzgün değildi, bu da olmamışsa Arctic'ten vazgeçeğiz.Hocam şimdi tekrar söktüm bu sefer dağıtma yöntemini kullandım yalnız o kadar koyu bir macun ki çok zor yani akışkanlık falan yok. Ellerime bulaştı çok zor çıkardım. Sürerken de zar zor yedirdim kart vardı sürme kartı onunla yaptım çok uğtaştırdı ince ve düz bir katman yaptım soğutucuyu da sıkı sıkı taktım yani çok net sağlam takılı iyice kontrol ettim
Sadece 1 derece oynadı sayılır. Yani hatta o bile belki değil.
Prime 95 10dk small test yaptım maximum heat. 88,5 derece Max.
Bilmiyorum yani macunu kendi üzerindeki Digital barkoddan okuttum. Teknobiyotik'den aldım. Ağzı falan özel kapalı bantlı halde geldi. Zor bile açtım kutuyu diyebilirim. QR okutucudan okuttuğumda orijinal ürün dedi site. Bilmiyorum.
Yalnız önceki mastegel Pro ve HTK-002 macuna göre bu macun aşırı koyu.
60 derece demişsiniz Prime 95 testinde mi yoksa oyunda mı? Prime da ise mükemmel ötesi olur çünkü
Hocam bana ambalaj resmini atar mısın?
Hocam kutunun ucunu ben yırttım çok zor açamadım yapışkanlıydı.
Bir de yanda ki qe kodunun yerinde kazı kazanlar da olan yer vardı onu da ben kazıdım.
Bende kendim deneyimledim, şu konudan bakabilirsiniz:
Ben çarpı + 4 nokta şeklinde sürdüm. MX4'e göre 3 derece düştü.Arctic MX-6 deneyimim
Önceden Arctic MX-4 kullanıyordum. Kendi işlemcime ve sahip olduğum eski bir dizüstü bilgisayara birkaç yıldan beridir bu macundan sürüyorum. MX-4'ten farklı olarak sadece Cooler Master MasterGel Maker kullanmıştım. Değerleri fotoğraflarla maalesef paylaşamayacağım fakat kendi tecrübelerimi yine...www.technopat.net
Hocam aynı testi bir de kasanın yan kapağını açarak gerçekleştirir misiniz merak ettim. Zira ben de işe yarıyor.2 türlü de sürdüm fark olmadı sayılı 89 5 nokta ile dağıtarak ince tabaka da 88.6 yani.
Ayrıca iyice soğutucuyu da kontrol ettim sıkı sıkıya oturuyor yani hiçbir temassızlık yamukluk vs söz konusu değil.
Hani 3 derece sizde oynamış bende ki macunlara göre hiç fark etmedi
Diyorum acaba MasterGel Pro mu çok iyi? 2 noktası ondan 3 nokta HTK-002 sürülüydü.
@Süleyman Yusuf
@Bold Pilot
@PARAMORE
Çok fazla macun deneyimim yok. Daha önce R5 1600 kullanmıştım 5 sene 1 kez bile açmamıştım stok soğutucu vardı söktüğümde kum gibi dağıldı silmeme bile gerek kalmamıştı ta ki bu soğutucuyu alıp daha iyi işlemciler takana kadar.
Ama çok koyu bir macun yani hiç akışkan değil gerçekten sürmesinde çok zorlandım. Belki çok uzun ömürlü olabilir ama bilmiyorum. Yani
Kasa da bu şekilde
Önde 3 fan üstte 2 arkada 1 egzoz hepsi Full hızda dönüyor
Bir de altta ekran kartına ekstra Akasa fan braket ile bağladığım 2'li fan var ekran kartını soğutuyor onun bir teması yok işlemciye oradan sıcak da gelmiyor
Havadar kasa.