Deepcool soğutucudan çıkan oem macunu aynı hafta, thermal grizzly kryonaut ile değiştirdim. Değerlerim yükte 2,5-3c yükseldi. İletkenciler açıklayabilir mi? Testlere bakın önce, vaatler sonuca yansımıyor.
Arkadaşlar her şey iletkenlik değeri değil belirtmek isterim. Macunlardan çok anlamam ama test etmeden "MX-4'ün iletkenliği daha iyi, bu çöp" demek yanlış olabilir.
Kağıt üstündeki W/mk değeri tek başına bir şey ifade etmiyor. 12 W/mk'lık macunlarla MX-4 arasında Youtube testlerindeki uçuk farklara kıyasla 1 derece falan fark deneyimledim ben.
Deepcool soğutucudan çıkan oem macunu aynı hafta, thermal grizzly kryonaut ile değiştirdim. Değerlerim yükte 2,5-3c yükseldi. İletkenciler açıklayabilir mi? Testlere bakın önce, vaatler sonuca yansımıyor.
Kağıt üzerinde MX-4 iletkenlik olarak 8.5W/mK iken bu 7.5W/mK. Performans olarak durumu nasıl acaba? Kağıt üzerinde bakınca MX-4 çok daha mantıklı hatta Kryonaut bile alınabilir o fiyata.
Burada da böyle demişsin. Kağıt üzerindeki değerlere göre yorumumu yapıp performansı nasıldır acaba diye de ekledim. Normalde açıklamayla uğraşmayacaktım ama insanı zorluyorsunuz bazen.