Xevanior
Megapat
- Katılım
- 31 Ekim 2020
- Mesajlar
- 8.919
- Makaleler
- 16
- Çözümler
- 159
+99999 bir ton farklı macun denedim daha pump out olmayanına rastlamadım.
Kıvamı daha kötü olan Zalman stc8 kullandım birkaç ay boyunca, pump yapmadı. Şans işi biraz.
+99999 bir ton farklı macun denedim daha pump out olmayanına rastlamadım.
Tavsiye ihtiyacin varsa verebilirim.
Kıvamı daha kötü olan Zalman stc8 kullandım birkaç ay boyunca, pump yapmadı. Şans işi biraz.
Tabii ki. Önceden açtığım konuya yazabilirsin. Laptoplarda pump-out nasıl engellenir?
Oyuna girmeden önce fanları Full'e alıp öyle giriyorum ona rağmen pump out oluyor. Bir sürü tüp tüp termal macun bitirdim artık şans işine inanmıyorum. En son laptopu ikiye bölüp masaüstüne geçeceğim.
Fanları fule almanın bir etkisi yok. Termal macunun soğutucu bloğa ilettiği ısıda bir değişiklik olmuyor zaten, soğutma bloğunu daha serin tutmuş olduğun için ortalama sıcaklık düşüyor, dolaylı yoldan çipin sıcaklığı da azalıyor.
Konuna biraktigim macunlardan bir tanesini kullan.Zaten amacım daha soğuk çalışması ama macuna pek bir etkisi olmadı.
80+ derecelerde kurumayacak macun önerisi? 7600x + thermalright assasin var 120mm çift fan kule tipi.Tavsiye ihtiyacin varsa verebilirim.
80+ derecelerde kurumayacak macun önerisi? 7600X + Thermalright assasin var 120mm çift fan kule tipi.
Yok yav o kadar aşağılamayın mx-6yıMX-6'yi amuda kalkip sursen yine pumpout yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.