Arctic MX-6 vs MX-4

• Konuyu başlatan Aze
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 5.188
Sıvı metali kafana göre süremezsin. Bakır plaketli laptopun varsa tepkimeye girer. Ayrıca taşarsa bozarsın cihazı.
O kadar da değil ya. Neyi nasıl yapacağımı biliyorum. Teşekkürler 🙂.
Fiyatına bakmadan söylemişim, kusura bakma :) 1 yıldır elimde olduğu için önerdim, güzel zam yemiş. Bütçe varsa Kryonaut Extreme daha iyi olur. Bir de şuna bakabilirsin: https://www.hepsiburada.com/cooler-master-cryofuze-violet-termal-macun-pm-HBC00003CPTB8
Teşekkürler bakacağım ama Kryonaut Extreme alacağım gibi duruyor.

Sıvı metali kafana göre süremezsin. Bakır plaketli laptopun varsa tepkimeye girer. Ayrıca taşarsa bozarsın cihazı.
Kapton bant kullanırsa bir şey olmaz.

Maxtor laptop için çok uygun. Kıvamı tam olması gerektiği gibi.

Ben yine de uyarayım hocam bozulmasın bir macundan :)
Hocam selamlar. Ben CoolerMaster MasterGel Maker kullandim laptop icin ama ekran kartinda herhangi bir isi dususu olmadi. CPU da ise sicakliklar cok fazla artti. Sizce neyi yanlis yapmis olabilirim? Fazla mi surdum, blogu mu oturtamadim(Laptopta bu pek mumkun degil gibi) yardimci olur musunuz?

Hocam selamlar. Ben CoolerMaster MasterGel Maker kullandim laptop icin ama ekran kartinda herhangi bir isi dususu olmadi. CPU da ise sicakliklar cok fazla artti. Sizce neyi yanlis yapmis olabilirim? Fazla mi surdum, blogu mu oturtamadim(Laptopta bu pek mumkun degil gibi) yardimci olur musunuz?
Blok vidalarını çapraz şekilde taktınız mı sırayla? 1 2 3 4 diye vidalar olsun 1 ve 3 birbirine çapraz önce onu takın sonra 2 ve 4 ü takın aynı şekilde. Bir de X yapıp bırakmayın macunu, yaydırın.

Blok vidalarını çapraz şekilde taktınız mı sırayla? 1 2 3 4 diye vidalar olsun 1 ve 3 birbirine çapraz önce onu takın sonra 2 ve 4 ü takın aynı şekilde. Bir de X yapıp bırakmayın macunu, yaydırın.
Sirayla taktim 1 2 3 4 5 6 ama biri tam girmedi galiba tornavidam berbat. Acaba ondan midir dersiniz? Internette sirasiyla takin diyordu Lenovo Legion 5 icin.

Bir de fabrika cikisi haliyle ayni torku olusturmak mumkun mu vidalarda? Yani demek istedigim vidalari fabrikasyon haline getiremedigim icin mi boyle oldu acep?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı