Arctic MX4 2019 Edition olan tüm termal macunlar sahte mi?

Hocam bir tek bana mı oluyor bilmiyorum ama sanki kargo çalışanları işleri değilmiş gibi trip atıyorlar geçen gün klavye aldım hasar gelmişmi diye kapıda bakacaktım sadece kutusuna, hasarlıysa almayacaktım adam bana şöyle dedi "yahu markalar hep öyle der bizim işimiz değil o" ya bunu da iade almazlar ise?
Öyle yaparlarsa teslim alın, iade talebi oluşturup paketi açmadan kargo şubesine gidip geri gönderin.

Kutulu olup sahte olanlar da var.

PXL_20210626_202610312.jpg

Selamlar YouTube'da şu video ya denk geldim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video da gerçek MX4'lerin karton kutuda geldiği ve MX4'ün orijinal olarak 2019 Edition olmadığı iddia ediliyor bu ne kadar doğru Trendyol'dan 58 küsur liraya Arctic MX4 2019 Edition aldım sizce iade edeyim mi?

Hoppala, kazıklandık mı benimki de 2019 Edition ama plastik poşeti içindeydi MX-4'ün.
Benim aldığım macun karton kutu ancak "2019 Edition" yazıyor.

Alakası yok arkadaşlar. Antibiyotik'in yanlış bilgilendirme yaptığı saçma bir video bu. Dikkate alınmaması gerekiyor. 2019 editionların hepsi o şekilde gelir. Sahte olup olmamasını anlamak için farklı yöntemler vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı