- Makaleler
- 13
Daha fazla
Antibiyotik kısmında kahkaha attım.Alakası yok arkadaşlar. Antibiyotik'in yanlış bilgilendirme yaptığı saçma bir video bu. Dikkate alınmaması gerekiyor. 2019 editionların hepsi o şekilde gelir. Sahte olup olmamasını anlamak için farklı yöntemler vardır.
Teknobiyotik Arctic MX4 videosu yanlış bilgilendiriyor
Videoyu izlerseniz poşet ambalajında olan tüm Arctic MX-4 termal macunlarının sahte olduğunu iddia ediyor orijinal ürünler kutulu olmak zorunda ve 2020 yazması gerekiyormuş. Bu bilgi yalandır böyle bir şey yok arkadaşlar Arctic'in resmi sitesinde bu fotoğrafa ulaşabilirsiniz üretim tarihine göre...www.technopat.net
Arkadaşlar açtığım konuda da bu videoyu paylaşacağım orada paylaşmayı unuttum. Bu iki termal macun da elimde mevcut. Ne yazık ki 2019 Edition! modellerinde çokça sahte ürünle karşılaşabilirsiniz. Çünkü Türkiye'de çok satan bir ürün. Benim görüşüm bu termal macunun ederi 50 liradır (4 gram için) bundan çok daha fazla miktar para verdiyseniz zaten kazıklanmış oluyorsunuz. Ben kontrol ettiğimde orijinal olduğu kanısına vardım. Performans olarak da zaten Thermagic ile kıyasladığımda ondan bir tık geride olmasıyla bu kanıyı teyit etmiş oldum. AE'den aldığım Thermagic ZF-12 orijinaldir zaten bu tarz bir ürünün sahtesi olması için aşırı düşük fiyatlar ödemeniz gerekiyor. AE'de kendine has satılan ürünler (Çin malı ürünler) genelde sahte olmuyor yani bu tarz dolandırıcılığa ihtiyaç duyulmuyor. Bu videodaki gibi bir performans farkını ben de yapmış olduğum testte gördüm o konu da açtığım Teknobiyotik adlı konuda mevcuttur bakabilirsiniz.
Bu videoyu paylaşma gereği duymamdaki asıl sebep attıkları videonun altında o QR kodun da aynısını yapabiliyorlar diye yalan bilgi daya paylaşmışlardır. Performans testlerinde çıkan sonuçları da paylaşıyorum ki bu konu iyice netleşsin.