Arctic MX4 alınır mı?

DorDori

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda laptopumun daha çok ısınmaya başladığını hissettim (droplar başladı) bende bunu almaya karar verdim:

Yanında bir de böyle vakumlu soğutucu alacağım:

Ve ya da bunu:

Sizce termal macun iyi mi fiyatına göre iyi mi? Yoksa tavsiyeniz nedir? Bütçe 100 TL civarı

Yakın zamanda laptopumun daha çok ısınmaya başladığını hissettim (droplar başladı) bende bunu almaya karar verdim:

Ve ya da bunu:

Sizce termal macun iyi mi fiyatına göre iyi mi? Yoksa tavsiyeniz nedir? Bütçe 100 TL civarı
Teknobiyotikten al. N11 de bile sahtesini satıyorlar. Teknobiyotik resmi distribütörleri.

Ve ya da bunu:

Alınır ve o linkteki orijinal, Teknobiyetin sitesinden ya da Hepsiburada da Teknobiyotiğin sattığı üründen alabilirsiniz, bir de ayrıca Amazon'un sattığı da orijinalmiş. Gayet iyi termal macundur ben de kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı