Elektronik Arctic P12 PWM PST 2 adet 360 TL

İki tane alırsanız kargo ve vergi dahil 360 TL yapıyor. Bir tane alırsanız toplam 218 TL yapıyor. Haliyle 2 tane almak daha avantajlı oluyor.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07GJGF56L?psc=1

Almayı düşünüyorsanız iki taneden fazla almayın, gümrükte sorun çıkanlar olabiliyor.

Teknobiyotik'te bir tanesi 269 TL bu arada.

Ben sırf ilerde lazım olur diye 4 adet aldım geçen gün. Rgb’siz fan istiyorsanız en iyi seçenek.
Not: Tek siparişte 2’den fazla istemeyin. Gümrüğe takılıyor.

@deMarc çok güzel bir fırsat, iki adet aldım. Normalde Noctua NF-A12x25 düşünüyordum ancak bu fiyata P12 görünce direkt aldım.

NZXT'nin Z53 ile gelen fanları çok sesli çalışıyor ve fanlar belli bir devirden sonra titriyor resmen. P12 ile daha iyi olacağına eminim, PST olması da Mini ITX kasa için ayrı güzel.

@deMarc çok güzel bir fırsat, iki adet aldım. Normalde Noctua NF-A12x25 düşünüyordum ancak bu fiyata P12 görünce direkt aldım.

NZXT'nin Z53 ile gelen fanları çok sesli çalışıyor ve fanlar belli bir devirden sonra titriyor resmen. P12 ile daha iyi olacağına eminim, PST olması da Mini ITX kasa için ayrı güzel.
Hocam ben de Z53 almayı düşünüyordum sizinkiyle aynı kasa için ama hem lcd ekranını kullanamıyoruz hem de dediğiniz gibi fanları kötüyse max 2 bin bandında farklı bir aio almayı düşüneceğim.

Arctic 360mm üzerinde kullanmıştım bu fanları, aynı şekilde NR200P’de SE-224-XT üzerinde beyazını kullandım, iki senaryoda da gayet memnundum. Sessiz fanlar, 1200 devir üstünde sesli deniyor ama bende o devrin üstüne çıkmadı hiç. Bendeki EK AIO’nun fanları da sesliydi, P12 fark yaratacaktır sizinkinde. PST olması gereksiz Y kablo karmaşasından da kurtaracak, ITX için mantıklı gerçekten.

Hocam ben de Z53 almayı düşünüyordum sizinkiyle aynı kasa için ama hem lcd ekranını kullanamıyoruz hem de dediğiniz gibi fanları kötüyse max 2 bin bandında farklı bir aio almayı düşüneceğim.

Piyasadaki çoğu AIO'nun fanı, ITX kasalar için ideal değil zaten. LCD ekran için ise aklımda pleksi yan panel yaptırmak var.

Açıkçası ben Z53'ün pompa sessizliğinden oldukça memnunum. Fan kontrolcü olarak da NZXT CAM'i kullanıyorum. Çok ergonomik bir uygulama değil ancak fan ayarlarını kolayca değiştirebiliyorum ve benim için en büyük artısı, anakart fan portlarında olduğu gibi fan hızını agresif arttırmıyor.

X53, Z53'ün LCD olmayan versiyonu, aynı pompaya sahipler. Ona da bakabilirsiniz.

Piyasadaki çoğu AIO'nun fanı, ITX kasalar için ideal değil zaten. LCD ekran için ise aklımda pleksi yan panel yaptırmak var.

Açıkçası ben Z53'ün pompa sessizliğinden oldukça memnunum. Fan kontrolcü olarak da NZXT CAM'i kullanıyorum. Çok ergonomik bir uygulama değil ancak fan ayarlarını kolayca değiştirebiliyorum ve benim için en büyük artısı, anakart fan portlarında olduğu gibi fan hızını agresif arttırmıyor.

X53, Z53'ün LCD olmayan versiyonu, aynı pompaya sahipler. Ona da bakabilirsiniz.
Sessiz olması iyi ama işte 2 yeni fan ile 3.500-3.600 bandına geliyor. Onun yerine aynı fiyata Corsair H100i elite capellix alabilirim. Kendim 360mm modelini kullanıyorum ve hem sessizlik hem de soğutma konusunda çok memnunum. Fanları çok güçlü 2400rpm çıkabiliyor gerektiğinde. Dediğim gibi önceliğim 2 bin bandında pompası kaliteli bir soğutucu bulmak. Pompası iyi olsun ben de arctic fanlarımı takar devam ederim diyorum. Denk gelirseniz beni alıntılayabilirsiniz.

Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun ancak bunlar genellikle radyatör için kullanılan fanlar normal kasa kullanımına pek uygun değiller. Kasa için arıyorsanız Arctic F12'de bakılabilir.

Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun ancak bunlar genellikle radyatör için kullanılan fanlar normal kasa kullanımına pek uygun değiller. Kasa için arıyorsanız Arctic F12'de bakılabilir.
Yok o kadar farketmiyor. Bu iki türlüde gayet yeterli. Ayrıca sadece radyatör için değil mesh paneli çok sık olan veya hava alması zor olan kasalarda da P12 iş yapıyor. O yüzden Arctic alınacaksa bence bu alınmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı