Arctic P12 PWM PST vs Noctua NF-P12

4 adet F12 tercihim. toplam 720 TL.

2 Katı fazla fiyat verip 2 katı daha fazla performans alabilirsiniz noctua fanlar ile. Görüntüsü de güzel estetik. Bütçenize bağlı.

Resimde gözüktüğünden daha güzel kahverengi Noctua'lar.
Eki Görüntüle 1666398

Merhaba bu ürünleri nereden satın alabilirim uyguna.

4 adet F12 tercihim. Toplam 720 TL.

2 katı fazla fiyat verip 2 katı daha fazla performans alabilirsiniz Noctua fanlar ile. Görüntüsü de güzel estetik. Bütçenize bağlı.

Noctua'nın hangi fanlarını almak daha mantıklı ve nereden uyguna temin edebilirim.

Merhaba ben Amazon Almanya'dan getirtmiştim. 2 sene önce vergiler dahil 4 adet fanı 1600 TL'ye almıştım.

Merhaba ben Amazon Almanya'dan getirtmiştim. 2 sene önce vergiler dahil 4 adet fanı 1600 TL'ye almıştım.

Ben de o fiyatlara yakın bir şey alabilirmiyin.

aradığım ürün bu değil tşkler.

Ben de o fiyatlara yakın bir şey alabilirmiyin.

Aradığım ürün bu değil teşekkürler.

Şu an kontrol ettim aynı modelden maksimum 2 adet gönderiyorlar. Ve 2 tanesi 2000 TL'ye geliyor. Ben çok fazla araştırıp Noctua S12-A modelini aldım. Kasa havalandırması için en iyi ve en uygun modeller bunlardı. Para derdin yoksa kesinlik A12x25 fanlardan satın al. Sıvı soğutma gibi radyatör gibi ürünlerde kullanıyorsan Airflow değil P model pressure tipi fan satın almalısın. A12x25 model fan ise her iki tip içide uygun. Eğer daha ekonomik olsun diyorsan kesinlikle Arctic marka fanlara bak. Ben rulman tipi farklı olduğu için hem daha sessiz hem de daha uzun ömürlü olduğu için Noctua aldım.

Teşekkür ederim. İlgi alakanız için düşüneceğim.

Peki siz satmayı duşunur musunuz?

Amazondan alabilirsin. Şuan ciddi derecede zamlandı fiyatlar. Bende 550 TL gibi rakama almıştım fakat aldığım dönem RGB güzel bir corsair fan alınıyordu o paralara. S-12a kullanıyorum şuan ama a12x25 olan her konuda üstün kasa fanı olarakta kullanabilirsin. Ben başta bu fanları sessizlik ihtiyacı için satın aldım. Öyle bir derdin yoksa çok daha ucuza aynı görevi gösterecek fanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…