Arctic P12 PWM PST vs Noctua NF-P12

Amazon'dan alabilirsin. Şu an ciddi derecede zamlandı fiyatlar. Bende 550 TL gibi rakama almıştım fakat aldığım dönem RGB güzel bir Corsair fan alınıyordu o paralara. S-12a kullanıyorum şu an ama A12x25 olan her konuda üstün kasa fanı olarak da kullanabilirsin. Ben başta bu fanları sessizlik ihtiyacı için satın aldım. Öyle bir derdin yoksa çok daha ucuza aynı görevi gösterecek fanlar var.

Noctua almayı çok isterdim. Kasa da RGB istemiyorum çok çocukça geliyor bana. Satan birileri olursa almak isterim. Amazon'dan o paraları vermek bana da mantıklı gelmiyor.

Teşekkür ederim. İlgi alakanız için düşüneceğim.

Peki siz satmayı duşunur musunuz?

Ustam vallahi şu ana kadar kullandığım en sessiz ve kaliteli fanlar. Kasam çok küçük olduğu için aldım ekran kartı sıcaklık sorunumu çözdü o yüzden satmayı düşünmüyorum. Arctic Liquid Freezer 3 alacağım yakında. Onun için kasamı değiştirmem gerek. Ama yine de satmayı düşünmüyorum.

İncelediğiniz ürün yinede Tükiye'de en uygun fiyata satılmaktadır. Müşterilerimiz genelde Ön siparişteki ürün ile Stok sonrası fiyat farkını eleştiriyor sizin gibi ancak bunun adı stok maliyetidir. O ürün ön siparişte iken satın almış olsaydınız ucuza alacaktınız ve karşılığında biraz bekleyecektiniz. Ancak güncel stoğa(depoya) gelen ürünün yüklü bir maliyeti olur bu ticaretin temel uygulamalarından.

Bu açıklamayı son cevap/etiket olarak kabul ediniz. İyi Alışverişler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı